Back to Question Center
0

Trojan.Agent / Gen-VBKrypt - Expert Semalt Nerangake Cara Mbusak Iku Sakbenere

1 answers:

Trojan.Agent / Gen-VBKrypt minangka jeneng sing nyaranake minangka trojan horse. Ewu pangguna PCwis ngeluh amarga wis kena infeksi malware. Ora mbedakake apa PC sampeyan mlaku ing Windows utawa iOS. Dadi caranesampeyan nemokake kasebut infiltrated ing pendaptaran? Inggih, iku liwat sumber biasa: iku salah siji sing diundhuh nalika sampeyan ngeklik link 'tanpa bahaya'utawa nginstal sawetara file sing diundhuh. Ing kasus iki, trojan nginstal dhewe tanpa kabar lan ijin.

Julia Vashneva, Senior Customer Success Manager of Semalt ,menehi kawruh babagan panyimpenan lengkap infèksi ngganggu iki.

Cara kanggo ngerti sing ora bener:

  • Ijin ditampilake skewed.
  • Sampeyan bakal terus ndeleng folder Trojan.Agent / Gen-VBKript ing file komputer.Saliyane iki, lambang aneh wiwit muncul ing desktop.
  • Yen sampeyan ora bisa mindhai folder sing dilindhungi tembung sandi kanthi informasi kredit sampeyanlan data sensitif liyane, sampeyan bakal resik.
  • Sambungan internet lambat utamane liwat sambungan WiFi. Ngaksesinternet dadi alon kaya nglangi penyu ing kacang peanut. Coba mbukak tab anyar, nggawe telusuran, lan ora ana sing katon.
  • Firewall Panjenengan mudhun, lan pusat keamanan ora bakal aktif.
  • Mayoritas PC nampilake "recycler" / s-1-21 500/1000.
  • Registri rusak. Ndaftar file bisa diowahi / dibusak.
  • Metu blues, file teks (.txt) sing nyatakake yen komputer bakal mlakunormal uga katon munggah..
  • Audio audio. Kene iklan otomatis diputer lan sampeyan ora bisa ngertenisaka ngendi.
  • Sampeyan bakal sok dong mirsani sing sawetara lambang karo .ini lan ekstensi aneh liyane wiwitmuncul ing desktop sampeyan.
  • Sawetara pangolahan svchost.exe mbukak nalika wiwitan. Iki njupuk akeh ruang disk.

Ngilangi file ing folder sampeyan. Paling file iki asring dijadwal kanggo mbukakruang memori sing beda.

Ana rong cara sing bisa nyingkirake Trojan.Agent / Gen-VBRipt trojan.Sampeyan salah nglakoni kanthi manual (sing njupuk sawetara skills) utawa nggunakake piranti lunak.

Mbusak trojan kanthi manual

Langkah 1: Nggawe manager tugas:

  • pencet CTRl, SPACE, DEL tombol bebarengan
  • jendhela task manager muncul
  • pilih proses curiga lan siksa

Langkah 2: Ngenali file sing dubious nggunakake panel kontrol:

  • pencet menu wiwitan
  • pilih panel kontrol, tampilan, lan personalisasi
  • pilih 'opsi folder'
  • klik 'view,' 'advanced', 'show hidden files' banjur finish off with 'uncheck hide protectionfile sistem operasi
  • rampung kanthi ngeklik OK

Langkah 3: Bukak pendaptaran:

  • pencet jendhela lan tombol R bebarengan
  • ing lapangan mbukak ketik 'Regedit' banjur OK
  • nelusur lan ngenali kabeh file sing mencurigakan

Langkah 4: Urip maneh komputer:

Opsi B: nggunakake piranti lunak kanggo mbusak malware kasebut.

Solusi sing paling apik kanggo nyisihake Trojan iki yaiku nggunakake piranti lunak. SpyHunter 4: MalwareSuite Keamanan iku paling apik. Wis dikenal kanggo nglindhungi PC saka malware sing beda. Nerangake carane nggawe panuntun Source .

November 28, 2017