Back to Question Center
0

Tips Saka Semalt On Cara Mbusak Trojan Malware Saka Gadget

1 answers:

Duwe komputer sing dikontrol dening virus angkoro bisa dadi sibuk. Trojan kuwi virus sing narik kawigaten menyang sistem komputer. Sawise njupuk kontrol komputer sampeyan, Trojan bisa ngumpulake informasi sing bener sing disimpen ing program keamanan sampeyan. Biasane, virus iki entuk komputer nalika pangguna pungkasan nggoleki pop-ups lan spams email. Virus Trojan bisa nuduhake informasi sing luwih sensitif kaya blog lan rincian perbankan kanggo peretas sawise ngontrol PC.

Virus iki uga bakal ngarahake pangguna pungkasan menyang kaca tartamtu kanthi nyetel dhewe minangka browser standar. Komputer sing ditrapake kanthi virus Trojan tansah ditrapake minangka alon. Ivan Konovalov, Customer Success Manager Semalt , nuduhake tips lan pitunjuk sing bisa digunakake kanggo mbusak program iki saka komputer.

Ngenani carane Mbusak Trojan ancaman ala

Ndhuweni antivirus saka perusahaan sing dhuwur banget bakal tetep aman. Anti-malware mbantu mblokir situs lan program angkoro saka diinstal ing komputer. Kaspersky, McAfee, Norton, lan BitDefender ana ing antarane perusahaan sing duwe peringkat luhur sing ngembangake anti-virus sing luar biasa kanggo sistem sampeyan. Sejumlah perusahaan nawakake antivirus gratis kanggo komputer sampeyan. Nanging, versi premium anti-virus njamin sampeyan tingkat safety premium.

Program anti-virus premium nawakake fitur-fitur kaya end-users kayata opsi pamblokiran lan anti-nyolong..Kanggo nggawe kaputusan sing apik ing antivirus kasebut, perusahaan anti-virus ngijolake versi nyoba 30 dina kanggo ngedongkrak keterlibatan pangguna lan menehi pengguna kesempatan kanggo berinteraksi karo program kasebut. Sadurunge ndownload anti-virus, fitur nganyari otomatis mesthine ana ing antarane sing paling apik kanggo dipikirake.

Program anti-virus sing dibayar nganyari otomatis lan nglakokake pemindaian otomatis sing dijadwalake dening pangguna pungkasan komputer.

Techniques alternatif njabut Trojan saka komputer

Virus Trojan bisa dibusak kanthi nggunakake metode alternatif. Sapérangan pamilik komputer seneng njupuk komputer ing toko lan outlet pangopènan PC sing reputasi lan wis dibusak virus. Kanggo ngilangi virus, sampeyan bisa njupuk komputer menyang teknisi utawa bisa teka menyang sampeyan. Nggoleki perusahaan lokal sing biso dipercoyo lan alamat masalah sampeyan, nemu ngendi sampeyan bakal bali menyang sampeyan kanthi nyata.

Advanced virus Trojan

Ing sawetara kasus, virus Trojan bisa maju. Ing kasus iki, pangguna pungkasan komputer ora ana opsional liyane nanging kanggo ngowahi format komputer. Ing kasus iki, pangguna pungkasan bakal ilang data kasebut. Sampeyan bisa nggawe serep file ing disk, lan nglakokake pindai kanthi teliti nalika nransfer file menyang sistem windows anyar.

Minangka pangguna komputer, sampeyan bisa nyekel malware kanthi ngirim file sing kainfèksi karo Trojan utawa mung ngundhuh file sing ora sengaja. Ngundhuh piranti lunak gratis ing internet ndadekake bebaya gedhe kanggo pangguna komputer. Keamanan online sampeyan ora bisa ditandhani cukup. Tansah ngelingi nginstall antivirus saka perusahaan biso dipercoyo supaya sampeyan bisa nutup kabeh wektu. Pop-ups uga nambah tarif sing bisa ditemokake ing komputer. Nglacak browser supaya ora disusupi.

November 28, 2017
Tips Saka Semalt On Cara Mbusak Trojan Malware Saka Gadget
Reply