Back to Question Center
0

Tips Jual Beli Semalat Kanggo Cara Nyegah Email Spam

1 answers:

Spam saiki dadi fitur sing tetep ing urip saben dinten kita. Saka statistik taun 2011, 77.8% kabeh email sing ditampa yaiku spam, yaiku 8 saka saben 10 email. Ora ana wong sing pengin duwe email spam amarga ana sing nyolong kejiwaan identitas utawa infeksi virus. Sinyal lan phishing malware bali menyang email spam. Umpamane, saka 319 email, siji wis phishing, lan saka 281 email, siji malware. Mulane, spam bisa ndadekake banget ndadekake sistem bisnis.

Ross Barber, Manajer Sukses Semalt , nawakake nggunakake cara ing ngisor iki kanggo ngurangi jumlah spam sing nyerbu ing kothak mlebu email.

1. Njupuk pancegahan sing perlu

Paling akeh, sadurunge spammer wiwit spam, dheweke kudu ngerti alamat email panampa. Mulane, pangguna kudu nggunakake jeneng panganggo komplit kanggo nggawe hard kanggo dipikirake. Piranti lunak sing digunakake kanthi normal ndadekake alamat sing cetha lan gampang. Saliyane iki, salah sijine ngirim pratinjau email sadurunge njupuk bener. Yen email katon kaya spam, ide sing apik yaiku mbusak.

2. Aja nglebokna alamat email online

Robot nduweni potensi kanggo ngumpulake ewu alamat email saka situs sing nggawe alamat email umum..Nindakaken ekstra pancegahan nalika gabung ing forum utawa ndhaftar kanggo promosi produk iku keputusan sing wicaksana. Yen salah siji kudu ndaftar kanggo layanan kasebut, siji ngirim ora nggunakake email bisnis utawa ngarep. Email khusus kanggo tujuan sing paling apik.

3. Mesthekake yen ora bisa mindai alamat email

Ing sawetara kasus, kedhaftar kudu ninggalake alamat email ing sawetara situs web. Mulane, para ahli menehi saran supaya wong nggunakake alamat bisnis utawa email sing kreatif yen kudu mlebu menyang situs kasebut. Iku njamin spambots duwe wektu angel babagan alamat email wong. Contone, siji ing bebas nggunakake kombinasi karakter. Luwih, iku opsional kanggo nggunakake fitur panangkepan gambar kanggo alamat email. Kanggo sing ngerti babagan versi browser sing beda-beda, nggunakake JavaScript kanggo mbangun tampilan email secara dinamis uga ditrapake.

4. Ngalangi lan lapor spam ing Gmail

Google ndeteksi spam sacara otomatis lan nglebokake spam ing folder kasebut. Kanggo luwih gampang Google nindakake penyaringan iki, sampeyan kudu nglaporake email sembarang sing curiga. Gmail nawakake fitur ing ngendi siji klik ing "Report Spam" tombol, lan langsung nyilikake. Liwat cara iki, kabeh email saka pangirim sing spesifik ora nggayuh alamat email wong kanthi cara apa wae.

5. Aja nganggo lampiran ing email spam

Sawetara lampiran spam ngemot trojan dimuat sing bisa nginfèksi komputer. Iki Trojans ngebaki komputer ing salah siji sing langganan rantai distribusi spam. Ing kasus liyane, Trojan bisa nggunakake komputer kanggo ndhistribusèkake email spam menyang kontak ing dhaptar email, utawa kanggo wong liya. Kanthi kerentanan kaya mengkono, spammers nduwe daftar kontak individu ing telapak tangane, nggawe dheweke korban spam kanggo spam.

Kesimpulan

Kanggo njaga keamanan komputer uga bisnis, para ahli menehi saran supaya wong nggunakake safeties kanggo mindhai komputer kanggo mesthekake yen gratis lan aman saka malware. Sumber daya liyane kayata TotalSystemCare, sing diwenehake dening SafeBytes apik banget nalika mbusak file sampah, nyepetake komputer, lan ningkatake kinerja.

November 28, 2017
Tips Jual Beli Semalat Kanggo Cara Nyegah Email Spam
Reply