Back to Question Center
0

Tips Anti-Spam Kanggo Nglindhungi Email Sampeyan & mdash; Pedoman Saka Semalt

1 answers:

Wong wiwit nggunakake tembung "spam", mula wiwit mulai nggunakake email. Nanging, wong ora ngetokake wektu kanggo mangerteni apa spam sing perlu. Ing basa layman, spam minangka wangun sampah email, sing biasane ora dipengini dening panampa. Penerima biasane nampa pesen email iki tanpa persetujuan. Email spam biasane duwe pesen siji sing ing dhewe, ngemot sawetara iklan lan konten promosi. Sawetara wong bisa nampa email sing padha tanpa persetujuan.

Manager Sukses Customer Semalt , Oliver King, menehi wawasan babagan combating email spam lan phishing ancaman.

Spammers nggunakake sawetara cara kanggo mesthekake yen target kasebut. Iki kalebu: dhaptar alamat sing dituku, ngenalake kontes palsu kanggo ngethok pangguna kanggo nyedhiyakake informasi pribadhi lan nyedhiyakake penawaran freebie palsu. Ing kasus liyane, program panen email ngurus koleksi lan ekstraksi alamat saka situs web tartamtu.

Kenapa Spam Mail Luwih Gampang

Ana akeh alasan sing diwenehake marang pangguna kanggo nyebabake supaya ora bisa interaksi karo email spam. Nanging, sing paling nyenengake kabeh iku nyebabake korban bisa nyolong utawa nyolong identitas, utawa ngijini penyerang nginstal virus utawa malware menyang komputer. Sawetara peretas ekstrim liyane bisa migunakake identitas wong kanggo nglakoni tindak pidana..Nalika kejiret, tilase ndadékaké para pemilik sing sejati, sanadyan ora nglakoni tindak pidana. Penyebab paling umum yaiku pencucian uang utawa penanganan item sing dicolong. Skenario paling apik kanggo wong sing teka ing pesen spam ing email bakal mbusak tanpa mbukak.

Minangka aturan jempol, kabeh wong dijaluk supaya pragmatik karo nawakake online supaya pesen spam. Yen samubarang sing katon apik banget, mesthine bisa lan bakal ngetokake rame lan nawakake dubious.

Nglindhungi Spam Mail

Kadhangkala tetep metu saka cara spam email meh katon ora mungkin utawa hard. Ana sawetara prospek, nanging, kanggo ngurangi, utawa malah ngilangi jumlah spam sing nglebokake kothak mlebu individu liwat nggunakake piranti lunak anti-spam. Kanthi piranti lunak intelijen sing berkembang, software anti-spam sing saiki kanthi otomatis nganalisa pesen paling relevan lan sah lan sing maca minangka spam. Padha mbutuhake intervensi manungsa sing sethithik kanggo nglakoni. Ing sawetara kasus ing ngendi program gagal nyaring pesen spam rampung, individu bisa ngganti pesen minangka siji, lan filter langsung nganyari lan ngganti dadi spam.

Pelaksanaan suite keamanan internet sing cocog njamin pangurangan risiko sing digandhengake karo spam mail. Padha nyaring kabeh spam adoh saka kothak mlebu, lan kabeh folder dianggep kritis. Fitur tambahan program-program kasebut minangka perlindungan marang phishing kanggo skenario sing email katon sah, nanging ora. Iku fitur penting ing alat anti-spam iki.

Software Keamanan Bundling lan Pentinge

Pangguna kudu milih piranti lunak anti-spam sing kasedhiya karo proteksi anti-virus minangka bundel nalika lagi metu. Alesanipun, sawetara pesen spam ngalami virus lan malware mbebayani liyane. Suite lunak siji nduweni kemampuan ngamanake komputer nalika uga ningkatake sistem kapercayan. Antarmuka lunak ngalih pesen saka kothak mlebu. Antivirus tambahan uga ndadekake manawa ana sing direksa sanajan ing kasus mbukak pesen spam sengaja.

November 28, 2017
Tips Anti-Spam Kanggo Nglindhungi Email Sampeyan & mdash; Pedoman Saka Semalt
Reply