Back to Question Center
0

Tetep situs web nyusup ing Bay Kanthi Acunetix: Tips Handy Saka Semalt Kanggo Kabeh Pemilik Site

1 answers:

Cybercrime lan dadi luwih spesifik, peretas wis munggah. Peretas wis entukcerdas lan luwih canggih ing game sing lara. Laporan wis muncul nuduhake yen dheweke ora ngoperasikake individu nanging mung minangkakomunitas hacking sing cedhak. Ing kene padha ngirim lan nuduhake sistem intrusi aplikasi web sing anyar kanggo nggawe bengi sing ora bakal pupus.Anggota situs web lan forum iki eksklusif kanggo sawetara sing dipilih.

Saben dina sampeyan maca babagan serangan hacking anyar ing kaca situs web sing biso dipercoyowis kena infeksi malware. Serangan iki ngowahi situs web dadi situs peluncuran. Sapa wae sing ngunjungi situs web disusupi kanthi risiko dhuwurnjupuk PC nyusup.

Kenapa kejahatan cyber berkembang? Inggih, jawaban punika langsung; adopsi webteknologi sing adhedhasar kanggo nindakake e-bisnis wis nggawe papan breeding sing sampurna kanggo peretas. Déné aplikasi kasebut ngidinibisnis kanggo nyambung seamlessly karo klien lan panyedhiya, sawetara ancaman keamanan sadurunge ora dikenali wis muncul.

Alasan kanggo ngapa situs web sampeyan wis ditargetake dening peretas bisa akeh. IgorGamanenko, Customer Success Manager of Semalt Layanan digital, nawakake kanggo katon ing sawetara banjur tokoh cara kanggo nglindhungi dhewe.

Peretasan kanggo ekstraksi data sensitif

Sembarang online bisnis online kudu duwe sawetara aplikasi web sing mulaikertu belanja, kaca mlebu, formulir pengajuan, konten dinamis lan aplikasi web sing luwih dhisik. Aplikasi web wis dirancangkanggo nggawe pengunjung nggawe, ngirim lan njupuk data rahasia, sing disimpen ing database..

Awit bisnis sampeyan ngoperasikake 24/7, sapa wae saka ngendi wae ing ndonya bisa njelajahliwat iku. Sayange, aplikasi web ora aman mbuka lawang kanggo para peretas. Yen sampeyan entuk akses menyang database sampeyan,banjur sampeyan ana ing alangan gedhe. Rincian pribadi lan kertu kredit pelanggan bisa didol utawa kapapar ing negara liya. Atusanperusahaan wis ilang pertempuran hukum liwat ekspos utawa nyolong informasi sensitif kasebut. Liyane wis ditutup toko. Kabeh wis ilangkepercayaan saka pihak sing duwe kepentingan lan klien.

Hacking kanggo ngleksanakake skrip phishing

Aja nganggep yen basis data sampeyan offline lan aman, sampeyan aman saka peretasan.Situs web sampeyan bisa disusupi kanggo ngobrol kedhaftar menyang ngunjungi 'aman' pranala redirected saka kaca web. Iki cara nglakoniinject kode menyang aplikasi web sampeyan supaya pangguna bakal dialihake menyang situs panci, sing banjur digunakake kanggo njupuk bankrincian akun. Sembarang situs web sing ditemokake minangka phishing (sanajan sampeyan mung dadi korban) kudu tanggung jawab kanggo tuntutan hukum. Sing paling larang.

Ngetik penyalahgunaan bandwidth

Bandwidth bisa dadi komoditas sing larang. Soko sing bakal digunakke dening peretasnindakake bisnis ilegal kayadene bareng isi pirate. Nalika panguwasa federal teka kenkel, sampeyan sing bakal duwe sawetarapenjelasan kanggo nggawe.

Kaya sing jelas, situs web sampeyan bisa disusupi kanthi alasan apa wae. Percoyo opo orasawetara peretas nginfiltrasi situs web sampeyan mung kanggo tujuan SEO? Queer, kan?

Acunetix bakal nglindhungi sampeyan

Nglindhungi dirimu saka peretas kanthi nggunakake Acunetix. Injeksi SQL kompleks lan salibserangan skrip situs kaya sing diluncurake ing situs web PBB, United States Department of Homeland Security, Yahoo lan Britania RayaLayanan Sipil bisa dicegah nganggo Acunetix. Coba saiki. Sampeyan bakal aman.

November 28, 2017
Tetep situs web nyusup ing Bay Kanthi Acunetix: Tips Handy Saka Semalt Kanggo Kabeh Pemilik Site
Reply