Back to Question Center
0

Takon Semalt: Apa Cara paling gampang kanggo njaluk nyisihake Spam Rujukan

1 answers:

Sawise nginstal Google Analytics, yen sampeyan ndeleng manawa kiriman sampeyan tambah akeh, iku minangka tandha yen situs web sampeyan wis nampa views palsu lan sampeyan kudu njupuk langkah-langkah kanggo nyisihake wong-wong mau sak awal.

Artem Abgarian, Pengelola Sukses Customer Senior Semalt , ngelingake yen sayang, ora ana cara kanggo mbusak spam saka Google Analytics permanen. Nanging, sampeyan bisa ngurangi risiko kanthi nggunakake sawetara cara.

Bot spam lan kegunaane

Salah siji alasan utama kita njaluk pitunjuk spam yaiku bot spam. Para peretas ngrancang kanthi pirang-pirang cara lan nyoba kanggo nyedhiyakake akeh wong ing ngrusak situs web. Padha ngirimake pranala menyang kothak mlebu lan purun sing bisa nggawe akeh lalu lintas. Nalika sampeyan ngeklik pranala kasebut, sampeyan bakal weruh manawa situs sampeyan entuk akeh lalu lintas, nanging lalu lintas ora ana hubungane karo kasunyatan. Para peretas bener-bener nggunakake spam bot kanggo ngapusi sampeyan.

Jenis Spam Referral

Bot spam nggunakake macem-macem cara kanggo nggawe spam ngubungake: liwat referral lan referral crawler. Google Analytics ora bisa ngevaluasi utawa ngadili sing ngubungake crawler lan apa referral hantu. Penunjuk hantu muncul nalika Google Analytics kena akibat lalu lintas palsu utawa ora dikenal, nalika referral crawler dumadi nalika situs sampeyan nemu akeh views saka sumber sing ora dikenal. Sampeyan kudu mbusak bot amarga sampeyan kudu ngurangi beban ing server lan situs web sampeyan. Sampeyan uga penting kanggo entuk data akurat saka Google Analytics kanggo kesehatan situs..

Domain Utama Spam Referral

Ora bakal salah ngomong yen ana akeh spam domain nanging sing paling terkenal yaiku darodar.com, ilovevitaly.co, semalt.com, lan tombol-for-website.com. Iku penting kanggo tetep adoh saka situs web lan situs padha padha bisa ngrusak situs sampeyan lan bisa ngrusak Google AdSense.

Pembuangan Bot Botol lan Tumbale Inggih

Sampeyan bisa mbusak spider lan bot-bot kanthi data kanthi nyetel setelan. Yen sampeyan ora mblokir utawa mbusak mau sakcepete, ana kemungkinan situs sampeyan bakal rusak. Akeh-akehe bot-bot lan laba-laba katon ramah situs, nanging uga bisa ngrusak data online lan offline. Google Analytics nawakake macem-macem tawaran, tips, trik, lan saran kanggo mbusak saka situs web sampeyan. Sampeyan bisa pindhah menyang bagean admin kanggo mriksa nganyari anyar lan nyetel setelan sampeyan.

Carane Copot Referral Kudus?

Sawise nguji sawetara tawaran, aku wis nemokake manawa gampang mblokir referral hantu kanthi nginstall lan ngaktifake filter sampeyan. Priksa manawa sampeyan nggunakake macem-macem filter kanggo ngoptimalake proteksi online. Sampeyan uga kudu ngeset saringan jeneng host sing bener. Kanggo nggoleki, sampeyan bakal kudu nyimpen ID utawa nomer pelacakan. Ayo kula ngandhani sampeyan yen bots banget pinter; padha ora bakal ngidini kasempatan manawa situs sampeyan utawa Google Analytics ora rusak.

Mbusak Spamrama Referral Crawler

Sawise sampeyan wis nyetel setelan ing ndhuwur, langkah sabanjure yaiku kanggo ngapikake filter jeneng host sing bener sing bakal njaga situs sampeyan lan Google Analytics aman saka spam ngubungake. Sampeyan kudu ora lali yen crawler ngunjungi situs sampeyan banjur nyoba ngrusak data sampeyan. Mulane sampeyan kudu nyopot saka situs lan Analytics sampeyan ing wiwitan.

November 28, 2017
Takon Semalt: Apa Cara paling gampang kanggo njaluk nyisihake Spam Rujukan
Reply