Back to Question Center
0

Stop Spam! Pakar Semalt Nerangake Cara Nglindhungi Email

1 answers:

Ing taun wiwit lair saka internet, ana masalah tetep sanajan akeh usaha kanggo mateni. Spam. Saben uwong ora seneng. Saben platform email nindakake apa sing bisa kanggo ngurangi, nanging takon sapa, lan bakal menehi pitutur marang kowe yen terus-terusan nampa akeh spam. Iki, sebagean, amarga wong nyedhiyakake informasi babagan piyambak tanpa mikir banget babagan iki - ï†î±ïî¼î±îºîµî¹î± ïƒï„î¿ î²î¿î»î¿. Sampeyan ora kudu milih dhaptar mail kanggo njaluk dhaptar spam wong. Padha duwe cara kanggo nemokake sampeyan, sanajan tanpa idin langsung.

Nimbali paling apik sing sampeyan pangguna kanggo ngurangi jumlah spam nggawe cara email sampeyan ndhelikake email sampeyan. Iku konsep sing ora dikenal umum, nanging kerjane. Lisa Mitchell saka Semalt nyedhiyakake 5 cara kanggo nggawe.

  • Dhelikake iku ana ing test

Scr.im minangka alat gratis sing nggawe URL unik kanggo alamat email sampeyan. Ketik alamat email sampeyan, lan scr.im nggawe URL uga kode kanggo sampeyan digunakake ing media sosial, ing dokumen HTML, lan ing forum. Iki ngindhari wong nyalin email teks lan nggunakake minangka padha please. Yen wong kepengin ngirim email sampeyan, klik ing URL sing njupuk menyang test sing kudu dilewati sadurunge njaluk alamat email sing bener. Iku test sing bot lan script otomatis ora bisa pass.

  • Singidaken ing gambar

Alat kaya E-mail Icon Generator ngasilake gambar sing kalebu alamat email panjenengan minangka gambar CAPTCHA. Iku uga sarwa dumadi saka gambar lan, kaya scr.im, nyedhiyakake kodhe kanggo dipigunakaké ing macem-macem lokasi.

  • Scramble iku

Sapa bisa ngleksanakake cara kurang tech iki kanggo ndhelikake alamat email saka bot. Prasaja iki mung ngetik saben unsur alamat sampeyan minangka tembung. Dadi, contone, info@abc.com katon kaya iki nalika dicekak - info ing abc dot com. Ora ana proses otomatis sing bakal ngenali minangka alamat email.

  • Encode iku

Mailto Encoder minangka conto alat sing bisa nindakake solusi iki kanggo sampeyan. Nalika sampeyan ngetik alamat email sampeyan, alat kasebut bakal ngodhe, nggawe seri nomer, huruf, lan simbol sing ora duwe logika sing jelas. Spambots bakal ngetung sakdurunge.

  • Aja nyedhiyakake

Solusi pungkasan iku paling gampang. Cukup ora menehi alamat email sampeyan. Utawa sawetara wong nyiyapake alamat email sing mung kanggo spam. Opsi katelu sing bener nyegah enggo bareng alamat email yaiku nggunakake alat kaya WHSPR! sing ngijini sampeyan nggawe wangun sementara sing bakal nerusake pesen menyang email sampeyan. Iki cara liya sing nggunakake CAPTCHA. Kanggo ngirim pesen, pangirim kudu lulus tes CAPTCHA.

Email minangka cara komunikasi sing disenengi kanggo akeh wong lan èntitas iki dina. Apa iku sesambungan karo kanca lan kulawarga, sing manggon adoh, hubungi calon pengusaha utawa karyawan, utawa manawa sampeyan ngerti babagan kabeh sales ing toko favorit, sampeyan butuh alamat email. Sampeyan ora perlu utawa pengin spam. Coba cara ing ndhuwur kanggo mbatesi jumlah pesen sing ora dipengini sing muncul ing folder kothak mlebu utawa spam.

November 28, 2017