Back to Question Center
0

SEO & Content Marketing - Prabédan Semalt Béda Sampeyan kudu sinau

1 answers:

Ing sembarang bisnis online, pamasaran digital bisa mbentuk jantung basis klien sing akeh.Kayata, para pemasar internet migunakake teknik-teknik penting kayata Search Engine Optimization (SEO) utawa Content Marketing. Nanging,ngerti prabédan antarane SEO lan marketing isi ora gampang banget. Ana akeh kamiripan ing antarane rong cara kasebutsaka njupuk klien online - long term care coverage medicare medicaid. Kanggo luwih spesifik, SEO ono isi marketing. Ing wektu sing padha, marketing isi uga babagan SEO.

Kanggo ngatasi kebingungan, Customer Success Manager saka Semalt ,Lisa Mitchell, nduweni daftar cara kanggo njelasake hubungan antarane SEO lan marketing isi.

Bentenipun ing SEO lan isi marketing

SEO lan marketing isi ora biasane terintegrasi. Ora ketompoloro faktor sing koyone nyambungake, sawetara aspek sing ditindakake. Salah sawijining pemasar isi kesalahan utama nggawe yakin isi kasebutmarketing ngilangi kabutuhan kanggo SEO. Ide iki bisa nyasarke wong lan nyebabake peringkat situs web sing ora apik amarga ora ngetutakefitur utama sing dirancang kanggo saben wong.

Kesalahan iki katon ing cara wong ngandhut aspek sing bedaing saben wong. Contone, SEO tegese tèknik pemasaran digital kayadene tembung kunci sing cocog, nggawe isi, sosialmedia marketing, linkage lan rancangan situs web ing ndhuwur paramèter liyane..Ing sisih liyane, pamasaran isi namung nglibatake panyedhiya isi.Iku salah sawijining metode Google peringkat situs web, kanthi nglibatno aspèk kayata relevansi isi, dawa artikel blog, SMM virusuga sawetara wilayah SEO.

Cara marketing SEO lan isi isi

Ndeleng SEO lan marketing isi minangka entitas kapisah bisa nggawe salahkesan saka loro kasebut. Kaping pisanan, SEO minangka bagian saka marketing konten, sanajan ora sacara sakabehe. Kasunyatan iki katon amarga aspek kayatapanyimpenan isi, tag meta lan deskripsi meta, link media sosial uga pilihan lan pangembangan tembung kunci. Mulane, sawetaraAspek-aspek kasebut nyeritakake, nggawe loro teknik-teknik internet marketing sing paling efektif dekade kasebut.

Ing saben aspek SEO utawa isi marketing, ana teknikliyane. Kanggo ngurangi kebingungan, SEO lan marketing isi beda-beda ing sawetara cara. Kayata:

  • SEO nyakup spektrum sempit nalika nerangake nggawe lan postingsaka marketing isi. Iku kalebu luwih teknis aspek ngolah situs web. Ing wektu sing padha, isi marketing kalebu ngembangakeisi, sing bakal mbutuhake SEO kanggo visibilitas online.
  • Nglamar SEO lan marketing isi beda. Contone, SEO tegesengotot aspek teknis tartamtu saka marketing isi. Mung cara pemasaran isi sing ndadekake prakara liwat aplikasi apa waeTeknik SEO.

Kesimpulan

Kanggo situs web apa wae sing bisa sukses ngalahake kompetisi, yaiku SEOlan marketing isi kudu duwe. Contone, SEO nduweni akeh desain lan fitur-fitur teknis sing kudu dibutuhake marketingpaling apik. Ing kasus liyane, SEO gumantung marang informasi sing mung ana ing marketing isi. Nentokake beda lan ngertikang bisa dadi penting kanggo kasil online. Akibaté, loro teknik pemasaran online iku merdika lan bisa mbantu pangkatsitus web dhuwur ing mesin telusur.

November 27, 2017