Back to Question Center
0

Semalt Presents Guide Lengkap kanggo Penipuan Internet

1 answers:

Internet minangka sumber gedhe kanggo meh kabeh. Situs web E-commerce entuk manfaat sakaweb liwat tekan macem-macem klien ing donya. Ing sawetara kasus, wong nggunakake teknik marketing internet, amarga akeh situs webfitur program, sing wis kasedhiya ing wektu. Nanging, sumber iki nduweni perhatian akeh para penjahat cyber. Minangkawong nggawe akeh situs web, penjahat cyber tetep nganyari alat lan cara, lan saklawasé kabeh panyambungan komputertundhuk siji utawa akeh wangun hacks. Nalika nggawe situs web, kita luwih fokus marang produk / layanan uga marketing internetskills kanggo njaga situs kanthi dhuwur ing jajaran SERP. Minangka asil, potensial lan risiko peretas ora tau dadi pertimbangan ing usaha online kita.Akibaté, kasus penipuan internet sing terus meningkat.

Alexander Peresunko, sing Semalt Customer Success Manager, nawakake sampeyan kanggo ndelok ing kasus penipuan internet paling khas:

  • Phishing.

Teknik iki nyebabake nggawe situs web kloning. Akibaté,pidana cyber bisa njaluk korban sing ora curiga kanggo ngeklik mau lan menehi informasi pribadhi menyang kaca palsu. Trik iki minangka imbalannyebabake kebocoran informasi menyang pihak katelu sing ora mung fokus kanggo njupuk informasi nanging uga digunakake kanggo nggawe pidana utama.Sensitisasi pengunjung babagan serangan-serangan pancingan sing penting iku penting.

  • Spamming.

email spam iku email anonim, sing cenderung mbutuhakewong kanggo nindakake bab tartamtu..Sebagean gedhe email spam ngemot pranala menyang situs web sing mbebayani uga request-kanggo-action request, kangmenehi hacker kontrol penuh liwat kabeh kahanan. Email spam bisa nglakokaké sawetara kegiatan pidana massa uga kejahatan pribumi liyanekayata penipuan.

  • Situs klone.

Hacker uga bisa nggawe situs web palsu kanggo nindakake sawetarapenipuan online. Situs web palsu bisa nyasarake para pembeli lan meksa supaya bisa nggawe tumbas situs internet sing salah. Akibaté, dhuwit diwiwitiilang ing akun merchant sing kepemilikan ora jelas. Situs palsu bisa nggawe klien ilang kepercayaan ing toko, nggawe kabehproses rumit.

  • Hacking.

Hacking minangka akses ilegal utawa wewenang komputer utawa onlineteknik. Peretas njaluk toko online ing ngendi padha teka lan njupuk jutaan mayuta-yuta. Ing kasus liyane, peretas bisa uga njupuk sing terkenalinformasi saka mayuta-yuta pengguna. Hacking bisa dihukum dening hukum lan bisa nyebabake hukuman penjara. Denial of Service minangka hacking umumprosedur sing nglibatake overloading server karo panjalukan. Iki lan akeh hacks bisa nggawa mudhun situs web nggawe kabeh efforts SEOmenyang sampah.

Kesimpulan

Kanggo saben kegiatan online terus mlaku kanthi apik, kudu ana kasus penipuan internetuga nyoba nyoba miturut kasebut. Akibaté, macem-macem wong duwe motif sing beda nalika nerangake panggunaan internet. Kanggositus web pamilik, iku penting kanggo tetep weruh saka kasus penipuan web, kang bisa nyerang situs sampeyan. Menapa malih, para peretas uga bisa ngarahakepelanggan lan nyolong informasi sing penting. Kayata, peretas bisa nindakake nyolong kertu kredit kanthi cepet liwat phishing utawa spam.Sampeyan bisa sinau babagan penipuan internet ing pandhuan iki. Sampeyan uga bisa njaga situs web sampeyan kanthi aman lan aman saka panggunaan.

November 28, 2017
Semalt Presents Guide Lengkap kanggo Penipuan Internet
Reply