Back to Question Center
0

Semalt: Pentinge Ngilangi Kabeh Alamat IP Eksternal

1 answers:

Iku sipat manungsa sing salah. Mulane, jelas yen sawetara perkara kudu rampung luwih cepet tinimbang mengko, dheweke isih ditundha. Ing tembung liyane, procrastination tansah menang. Ora kalebu kabeh alamat IP njaba, utamane nalika ngurusi blog utawa situs web wiwitan. Yen sampeyan pengin sistem sing alus lan efisiensin, mula iki ora kudu diduga. Kabeh padha, duwe rong kemacetan. Kapisan, kacepetan lalu lintas iki kayata nomer tampilan kaca lan wektu sing dienggo ing kaca web. Kapindho, ngurangi tingkat bouncing nalika nambah frekuensi ngasilake peselancar (kedhaftar).

Awit administrator web nggunakake data iki kanggo analisis lan dandan, ana sing ora perlu kanggo mblokir alamat IP sampeyan. Apa wae sing nalisir saka gagasan iki kanggo kemampuan kanggo nyekel pemahaman sing penting - saka analytics.

Punika minangka pandhuan dening Frank Abagnale, Manager Sukses Semalt , babagan carane ngilangi alamat IP saka Google Analytics.

Langkah kapisan: nemtokake alamat IP panjenengan

Langkah iki rada straightforward, lan Google ana kanggo mbantu ngetik apa wae alamat IP-ku bakal ditampilake, lan ing sisih ndhuwur, sampeyan bakal nemokake IP.

Langkah loro: navigasi menyang filter

Kanggo iki sampeyan kudu nglakoni:

  • Pindhah menyang Google Analytics lan mlebu ing akun sampeyan. Sawise sampeyan wis mlebu, sampeyan kudu bisa ndeleng akun Akun.
  • klik ing tag 'Admin' nang endi wae ing ndhuwur menu navigasi. Iki bakal nggeser sampeyan menyang layar liyane
  • sawisé langkah ing ndhuwur, pilih akun sing domain sampeyan sambung gisik
  • ngenali lan pilih domain (property) sing pengin mbatalake saka laporan analytics panjenengan.
  • pilih salah siji saka tab label filter banjur gawe salah siji (nambah filter anyar).

Langkah telu: nglamar filter

Assuming yen sampeyan durung nglakoni sadurunge kasebut, ngati-ati:

  • gawe filter anyar kanggo profil
  • mikir babagan sing beda, nanging gampang kanggo ngelingi jeneng panyaring. Coba kaya IPs sing diblokir
  • pilih filter sing wis ditemtokake banjur pindhah menyang langkah sabanjure
  • nggawe owah-owahan menyang menu gulung mudhun liyane kayata sing mbukak 'lalu lintas saka alamat IP.'
  • tombol ing alamat IP sampeyan nalika sampeyan nemokake minangka gambaran ing awal pandhuan iki.
  • nyimpen owah-owahan, lan sampeyan apik go

Iku prasaja. Saiki sampeyan wis ngurus iki, sampeyan bebas nggoleki liwat situs web sampeyan tanpa kudu kuwatir bab apa-apa sing nggawe data / data Analytics. Kepiye babagan penake? Harga ora kalebu alamat IP saka Analytics Google iku prasaja lan ora mbutuhake sampeyan dadi guru teknis. Cukup tindakake langkah sing kadhaptar, lan sampeyan wis rampung:

  • Langkah siji - supaya Google ngidini sampeyan ngenali IP unik
  • Langkah loro - navigasi tumuju menu akun lan gawe panyiosan khusus
  • Langkah telu - sunting panyaring khusus kanggo ngilangi IP lan nyimpen kabeh owahan.
November 28, 2017
Semalt: Pentinge Ngilangi Kabeh Alamat IP Eksternal
Reply