Back to Question Center
0

Semalt nyambuti informasi babagan Penipuan Internet lan Cara Nglindhungi Dhelikake Dadi.

1 answers:

Perusahaan pengiriman (barang) wis ngerti jumlahe nggunakake identitas kasebut ing sosialsitus web media lan e-commerce nyasarke ewone pembeli sing ngobrol situs web kasebut.

Iki kaya ngono. Sampeyan lunga liwat situs web e-commerce, ngenaliapa wae sing pengin tuku, mriksa metu lan ngrampungake proses pambayaran. Banjur, sampeyan uga njaluk email sing njaluk sampeyan kanggo ngirim kiriman sadurungeiki dikirim. Wonten sing nyekel: email ora saka perusahaan angkutan resmi, lan dhuwit sing dijaluk kanggo mbayarora bakal dibalekake lan ora bakal mbantu ngolah pesanan. Penipuan liyane kaya scam lotre, ngendi sampeyan wis dilaporake wis menangake sweepstake,lotere utawa hadiah kanggo kompetisi sing ora tau dilalekake ing papan sing sepisanan.

Perusahaan kargo ora menehi layanan pihak katelu (escrow). Dadi, aja dadimanis diajak dadi pembayaran marang sapa bae. Sampeyan bisa mlaku-mlaku menyang penipuan online.

Ross Barber, sing Semalt Customer Success Manager, saranake sampeyan kanggo njupuk informasi ing ngisor iki. Sanajan ana nomer konsinyensi sing ditugasake menyangkiriman, aja dibobol. Prodhuk bisa uga kalebu ing bakul belanja, nanging bisa uga ora ana ing tangan barangperusahaan. Yen ana ragu, hubungi perusahaan pelayaran utawa ngunjungi situs web resmi. Iki bakal nemtokake manawa perusahaan pelayaranora nduweni produk ing duwure..Banjur sampeyan bisa ngaso kanthi jaminan barang sampeyan bakal tekan sampeyan.

Perusahaan pengiriman / pengiriman barang apa kabeh ing kekuwatane kanggo nyegah penipuan online.Layanan customer, departemen hukum lan keamanan bisa digarap bebarengan kanggo mesthekake yen sampeyan (klien) ngerti kabeh penipuan lan caranenyegah. Salajengipun, bekerjasama karo organisasi internasional kayata eBay, Amazon, Western Union, lan uga pemerintahiku mlaku kanthi lancar.

Apa sing kudu dilakoni yen sampeyan korban?

Supaya para panguwasa perlu nutup situs web sing palsu, padhagumantung ing sampeyan kanggo laporan aktivitas sing nyangka. Ngirim email menyang alamat sing diwenehake. Elinga yen sampeyan ora bakal njaluk kabar apa wae nalika sampeyanngirim email. Bisa uga ana gagasan kanggo laporan mangkono marang panguwasa lokal, polisi. Ana sawetara kasus, kangwis nyebabake penangkepan. Kanthi wong lanang sing dikepengini, sampeyan bisa nyenengake dolanan online.

Raising awareness

Minangka wis ngandika, ana kudu laporan kabeh kasus penipuan online utamanéperusahaan kasebut babagan perusahaan pelayaran. Kanthi publik nyatakake ancaman iki, kasus kasebut mesthi bakal dadi perkara sing kepungkur. Ning kenesawetara langkah sing digunakake kanggo ngatasi penipuan online:

  • > rapat-rapat antarane para pihak sing beda-beda arep ngatasi masalah iki
  • > publikasi buletin reguler
  • > pedoman babagan proses pengiriman barang komoditas. Kanthi cara iki, sampeyan bisa

Kesimpulane, mesthekake yen sampeyan ngandhani kanca saka apa sing sampeyan sinau supaya padha uga nindakakeora dadi korban.

November 28, 2017
Semalt nyambuti informasi babagan Penipuan Internet lan Cara Nglindhungi Dhelikake Dadi.
Reply