Back to Question Center
0

Semalt Nerangake Cara Nglindhungi Situs Sampeyan Saka Dibajak

1 answers:

Internet minangka sumber gedhe sing nduweni kapabilitas tanpa wates. Akibaté, onlineplatform nyedhiyakake maneka werna cara merek lan organisasi bisa ketemu audiens uga pasar tanpa wates.Akeh pengusaha njupuk pendekatan e-commerce kanggo ngeset situs web lan ngupayakake kampanye marketing. Ana ugaakeh blogger karo akeh blog sing sukses online. Nalika mlaku situs e-commerce, safety sing dadi salah siji faktor antarane akeh liyanesampeyan kudu dianggep.

Nalika nggawe situs web, kita fokus ing pangiriman layanan, kepuasan pelanggan, lanbanding UX. Sebagéyan teknik marketing sing kalebu situs umum kalebu metode Search Engine Optimization (SEO) kayata tembung kuncitelusuran lan keterkaitan. Potensi sing duwe hacker nglawan situs web iku ora idea sing ngliwati pikiran sing paling akeh.

Nalika sinau cara nyegah serangan pasukan kasar, penting sinau sawetarateknik sing bisa nyegah sawetara hacks umum. Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager of Semalt Layanan Digital, nuduhake menyang kerentanan umum lan cara kanggo nyegah:

  • Kebocoran informasi.

Serangan iki bisa kalebu pesen kesalahan uga formulir filing online. Nalika nggawe situs web,iku penting kanggo nggawe kolom jeneng kosong utawa kosong. Fitur iki bisa nyalahake hacker sawetara informasi sing terkenal, sing bisa digunakake kanggongotomatisasi serangan. Ing kasus liyane, pesen kesalahan kudu dadi tembung pangguna sing gampang. Sawetara kesalahane bisa menehi peretas ing peretaskerentanan sistem kasebut..

  • Kunci akun.

Fitur iki mbisakake akun kanggo ngunci metu sawise nyoba sawetara usaha login.Ngidini sawetara uji coba sing diwatesi menehi panganggo akun korban sawetara keuntungan keamanan liwat hacker. Nggunakake sandhi aman bisalangkah penting sing bisa digunakake kanggo nambah keamanan situs web kasebut. Kode captcha uga bisa nyegah login otomatis singbisa teka saka bot. Dheweke uga njamin yen wong sing nggunakake situs iki, ora robot.

  • Komplek kata sandhi.

Sampeyan kudu nggunakake sandhi aman utamane ing panel admin situs web sampeyan.Sandi sing aman bisa nyegah situs web sampeyan saka serangan standar sing standar. Sandi kaya 12345 ora aman lan bisa nyebabake serangan alam.Penting nggunakake generator sandi kanggo nggawe tembung pass sing unik. Sampeyan uga penting kanggo tetep ngganti tembung sandhi. Sampeyanbisa nambah keamanan situs web sampeyan kanthi cara iki.

Kesimpulan

Ana akeh cara sing bisa digoleki peretas menyang situs web. Sawetaracara sing paling umum ing antarane sing peretas hack situs web kalebu SQL Injection uga Cross Site Scripting. Pentingkanggo nambah keamanan situs web sampeyan uga saka klien liwat cara desain sing ana ing pedoman ing ndhuwur.Sampeyan bisa nggedhekake cara situs web ngoperasikake uga nyegah kasempatan saka hacker kasil nyerang situs web.Keamanan panggunaan online situs web sampeyan dumunung ing tangan admin. Peretas uga bisa nyolong informasi pelanggan sing terkenalkayata kertu kredit. Penting kanggo nimbang aspek iki nalika ngrancang situs web.

November 28, 2017
Semalt Nerangake Cara Nglindhungi Situs Sampeyan Saka Dibajak
Reply