Back to Question Center
0

Semalt: Kaweruh Ing Komputer Lan Internet Penipuan

1 answers:

Komputer nyedhiyakake dalan kanggo penyamun cyber kanggo nyerang situs web paling. Sebagéyan situs web e-commerce lan strategi online ndadékaké sapérangan kayata pangembangan web lan Search Engine Optimization (SEO). Gagasan peretas sing nyolong lan nyolong informasi sing penting ora klik pikiran kita. Akibaté, sabanjure situs web e-commerce, uga sawetara blog, digodhog kanggo peretas. Kasus panipisan internet kaya nyolong identitas, penipuan kertu kredit lan uga pencucian dhuwit dumadi kanthi fleksibilitas teknik lan spam.

Penipuan komputer nduweni hukum ing badan patung, sing ngatur panggunaan komputer lan internet minangka sumber. Kasus penipuan internet duwe hukum sing ngatur, lan para panguwasa bisa ngadhepi ukara kanggo tumindak sing ora sah ing web. Penipuan Komputer lan UU Penyalahgunaan (CFAA) ngenali penipuan internet minangka wewenang sing salah ing sistem komputer utawa ngluwihi wewenang, sing digunakake dening pangguna utawa sistem basis web. Kahanan iki ngrujuk marang komputer minangka PC apa wae, sing bisa ndadekake prentah utawa negara manca.

Lisa Mitchell, Semalt Customer Success Manager, nyatakake sawetara penipuan komputer ing tumindak:

  • Penipuan Nigerian sing misuwur. Sampeyan bisa uga wis nemokake email reguler iki teka saka sugih reged "Pangeran Nigeria." Paling iki scammers massa cenderung kanggo argue padha duwe dhuwit akeh nang endi wae nanging kudu sawetara cilik kanggo entuk akses menyang. Sawise njanjeni dhuwit sing murah banget, wong-wong mau ngarahake sampeyan supaya menehi dhuwit, lan sing biasane mburi crita. Tuduhan panutan internet kasebut ing 18 U..S.C. § 1028 Penipuan lan Aktivitas Terkait dalam Koneksi dengan Dokumen Identifikasi, Fitur Otentikasi, dan Informasi.
  • Akses brute informasi saka komputer wong tanpa persetujuan. Ing kasus sing paling umum, nyolong identitas diwiwiti kanthi cara iki saka persiyapan domestik. Peretas bisa nggunakake metode iki kanggo ngumpulake akeh kartu identitas, SSN, uga dokumen sing relevan kaya lisensi mengemudi.
  • Spamming clients liwat email. Email sing ngandhut spam duwe motif pinuju kaya phishing uga nggunakake virus kanggo entuk komputer korban. Contone, siji bisa kalebu Trojans ing lampiran email, sing bisa nglakokake sawetara tugas spam mass.
  • Ngirim malware utawa program sing ora dikarepake, sing bisa nindakake sawetara executions ing PC target. Ing sawetara kasus, ana macem-macem cara liwat virus kasebut nyerang komputer korban. Niat mburi paling hacks ora cetha. Penipuan Komputer lan UU Abuse (CFAA) ngakoni tumindak kasebut minangka penipuan internet lan bisa menehi ukuman wong miturut 17 U.S.C. § 506 Pelanggaran Hak Cipta - Kasalahan Pidana.

Kesimpulan

Saben transaksi e-commerce utawa online bisa tundhuk penipuan internet. Pemilik situs web E-commerce bakal entuk persil saka awis kanggo penipu sing bisa nemokake akeh situs web lan njupuk informasi sing penting. Kanthi kasus pencurian identitas sing lagi ditindakake, ana luwih akeh kasus penipuan internet saiki. Piranti sing digunakake para peretas kanggo ngganggu situs web tetep luwih apik kaya umur internet. Sawetara kasus penipuan internet lan cara kanggo mbenerake wong kasebut ana ing pandhuan iki. Sampeyan bisa mangerteni carane cara Penipuan Komputer lan UU Abuse (CFAA) ngurus penjahat cyber kayata peretas lan carane ngatasi sawetara kasus kasebut.

November 28, 2017
Semalt: Kaweruh Ing Komputer Lan Internet Penipuan
Reply