Back to Question Center
0

Semalt: Jenis Penipuan Menyang E-Perdagangan

1 answers:

Para kriminal kerep kesengsem karo cara pembayaran alternatif nalika dadipapan sing sampurna kanggo nindakake penipuan. Wiwit taun 2013, kasus penipuan e-commerce wis nambah 19% ing saben $ 100, 5.65sen menyang pidana.

Artikel ing ngisor iki, Max Bell, the Semalt Customer Success Manager, nerangake jinis penipuan e-commerce sing paling umum.

Nyolong Identity

Padha nyumbang 71%, 66% phishing, lan 63% nyolong akun. Para panyerang biasanekertu kredit target. Tujuane ing kene kanggo nindakake transaksi karo identitas sing beda minangka teka kanthi identitas anyar iku ngremenake.Fraudsters ngarahake informasi pribadhi, sing mbisakake wong-wong mau tumindak transaksi online iki. Phishing minangka cara sing digunakake sacara wiyariwak kanggo informasi klien saka situs web. Pharming minangka teknik sing nyerang situs web kanggo ngarahake pelanggan menyangsitus web diwenehi, saka ngendi tembung sandhi sing digunakake digunakake banjur digunakake kanggo cocog identitas wong. Serangan ing panyedhiya e-commerce, lannggunakake malware kanggo nyerang situs web uga digolongake ing kategori iki. Serangan man-in-the-middle luwih canggih lan ndadekake siphoningdata kanthi mbajak komunikasi antarane situs web lan customer.

Penipuan Friendly

Kene pelanggan supaya barang lan banjur nggunakake "narik" bentuk pembayaran kaya adebit langsung, utawa kertu kredit. Dheweke banjur miwiti chargeback ngakoni yen informasi akun kasebut disusupi utawa dicolong. Jinis ikisaka pelanggan mbalekake salah, nanging tetep barang utawa layanan. Iku bakal bisa dicekel kanthi re-shipping kang ora bisapengin nggunakake alamat fisik kanggo pengiriman. Luwih, padha nggunakake intermediaries sing nggunakake rincian kanggo entuk produk..

Penipuan Bersih

Ing kasus iki, sawijining peretas nganggo kertu kredit kanggo nggawe tuku, nanging padha ngapusirincian transaksi kanggo ngindhari sistem deteksi penipuan. Penipu mbutuhake keahlian teknis kanggo nindakake jenis ikisaka penipuan. Iku mbutuhake nguwasani carane sistem deteksi bisa digunakake, lan akeh babagan pemilik kertu sing dicolong. Padha banjur nggunakake ikiinformasi sing bener kanggo mbanting sistem. Sadurunge nindakake kegiatan penipuan sing resik, mesthine kudu nguji kertu kanggo ndeleng yen kerjane.

Penipuan Afiliasi

Siji bisa nggunakake proses kanthi otomatis utawa njaluk wong asli kanggo log minangka pedagangnggunakake akun palsu. Tujuane kanggo ngumpulake dhuwit minangka akeh saka program afiliasi kanthi manipulasi lalu lintas utawa statistik kanggoformulir tandha-tandha.

Penipuan Triangulasi

Iku melu telung pangolahan. Pisanan yaiku kanggo nggawe persembahan dodol palsurega murah ing barang sing dikarepake. Langkah kapindho yaiku nggunakake data kertu kredit sing dicolong lan nggunakake jeneng-jeneng sing diklumpukake saka kredit kasebutkertu, nggawe tumbas saka toko nyata. Padha nggawe manawa ngirim produk menyang customer kanggo mesthekake kapercayan ing panuku pisanan.Akhire, penipu nggunakake informasi saka kertu sing dicolong kanggo nggawe tuku luwih.

Penipuan Merchant

Jenis penipuan iki gampang: penipu menehi barang murah,nanging ora tau dikirim menyang pelanggan. Nanging, padha supaya pembayaran lan ora unik kanggo jinis pembayaran tartamtu.

Penipuan Internasional

Prevalensi penipuan punika lack sistem terpadu kanggo nyedhiyani singularndeleng kabeh transaksi sing digawe ing luwih saka 14 negara, lan ing pasar sing beda. 52% ndeleng penipuan tambah minangka tantangan pinunjul,lan nomer sing padha ora weruh alat sing kasedhiya kanggo nyegah penipuan. Hambalan basa nyegah manajemen penipuannegara, lan kanggo individu.

Piranti sing beda-beda

Penipuan mbuktikake dadi tantangan kanggo pedagang apa wae. Nanging, nalika nggunakakemedium sales multichannel, ancaman mbuwang. Situs web pihak katelu sing ngetokake aktivitas penipuan, disusul karo telpon seluler,lan pungkasane, situs web pedagang.

November 28, 2017
Semalt: Jenis Penipuan Menyang E-Perdagangan
Reply