Back to Question Center
0

Semalt: Gambaran Ringkas Saka Spam Lan Terminologi Scam

1 answers:

Internet duwe kesempatan sing beda, sing kebak wong sing duwe maksud sing beda. Kanggo kasus spam, ana pakar IT sing fokus utama biasane nggunakke kerentanan sistem lan jahiliyah manungsa kanggo nggawe tugas internet sing beruntung. Umpamane, ana akeh kasus nalika wong tiba ing phishing uga teknik hacking liyane. Spammers nyebabake kerugian gedhe amarga bisa nggarap hacker kanggo nyolong dhuwit saka korban.

Nalika kita nggawe situs web, gol pungkasan biasane pangguna. Mulane, kabeh usaha kita bisa mbantu nggawe proses mundhut sukses, uga nggawe customer nuansa apik. Kita gagal nyebabake kemungkinan para peretas nyerang situs web sampeyan lan uga para scammers. Ana pirang-pirang metode sing mbiyantu para pamilik situs web supaya ora nyolong spam. Elinga keamanan nggunakake situs sampeyan uga nggawe manawa pelanggan aman ngandelake efektivitas metode anti-spam.

Ivan Konovalov, sing Semalt Customer Success Manager, menehi kepengenan marang teknik konvensional sing digunakake dening wong:

  • Scam lampiran. Wong bisa nggunakake email ngirim Trojans menyang individu sing ora curiga. Cara iki kerjane kanthi nggawe wong ngirim email hack PC pangguna target, bisa ngurangi keamanan nggunakake browser..Virus umum kalebu Trojan sing bisa narik kawigaten menyang browser korban supaya mbukak kanggo serangan. Padha bisa ngontrol hardware komputer uga ngrekam keystrokes lan sandhi. Ing kahanan liyane, ana akeh cara liwat lampiran kasebut bisa nyebabake alangan ing komputer korban.
  • Adware. Ana akeh iklan sing nglebokne layar pangguna internet. Akibaté, wong-wong kanthi tujuan sing gerah bisa nggunakake teknik iki kanggo nglakokaké tugasé. Umpamane, wong bisa ngirim virus ing jeneng iklan. Piranti lunak kasebut disambung menyang komputer korban lan ndadekake browser bisa gampang diserang dening serangan ganas. Sampeyan kudu ati-ati saka produk piranti lunak sing digunakake ing komputer. Menapa malih, produk gratis paling saged ngemot produk malware.
  • Serangan DoS / DDoS. Ing jinis serangan kasebut, peretas nyoba nggawa situs web liwat muatan server kanthi panjaluk. Teknik iki ngeculake bandwidth nggawe situs web unresponsive lan akibate ora bisa digunakake. Peretas bisa ningkatake efisiensi metode iki kanthi nggunakake sistem botnet.

Kesimpulan

Ana akeh jinis wong sing nggunakake web. Minangka wong terus nggawe situs web mbiyantu lan komersial, liyane fokus kanggo ngasah kemampuan hacking kanggo kompromi negara keamanan cyber. Minangka asil, bisnis manggon kanthi wedi konstan nyedhaki serangan hack massive uga sawetara liyane losses sing teka babagan ing acara hacking. Sawetara serangan spam bisa asale saka pesaing, sing bisa nggawe upaya Search Engine Optimization (SEO) utamané nalika situs web sampeyan cilaka nyoba ing SERPs. Sawetara metode spam lan anti-spam ing panggonan mung target kanggo nggawe wong weruh, nanging ora ngalami masalah sing bakal teka. Sampeyan bisa nggunakake pedoman iki kanggo aplikasi gerakan spam-fighter ing situs e-commerce sampeyan lan entuk akeh gol.

November 28, 2017
Semalt: Gambaran Ringkas Saka Spam Lan Terminologi Scam
Reply