Back to Question Center
0

Semalt Expert: Napa Panjenengan Thunderbird Ndelok Email Kula Minangka Spam?

1 answers:

Ana pawulangan sing penting sing ditindakake dening Mozilla sawise ngirim kabar bulanan menyang pelanggan. Artikel ing ngisor iki bakal pengin nuduhake dhuwit iki. Umume wong nggunakake email klien Thunderbird saka Mozilla nampa newsletter kanthi prefaced karo tandha. Tandha maca yen Thunderbird ngira sing pesen sing dikirim yaiku scam email.

Ivan Konovalov, Manager 10 (Semalt) Customer Success Manager, ngandarake yen bebener iki yaiku perusahaan ora ngidini scam sapa wae nggunakake dosis saben wulan tips lan update ing situs web, sing padha ngirim menyang kedhaftar nggunakake email. Iku mimpin wong-wong mau kanggo takon dhewe apa sing wis ilang salah.

Sawise ngetesake masalah lan nggawe sawetara njiwet, dheweke nemokake yen sistem kanthi otomatis ndadekake tandha manawa nemokake URL ing salinan HTML email. Jeksa Agung bisa ngetokake program liyane kaya email Outlook lan Entourage. Ana akeh keluhan sing padha karo masalah sing saiki dialami dening Thunderbird saka klien.

Masalah karo tandha Thunderbird ing jendela email amarga padha nambahake garis marketing menyang pesen. Padha masang teks babagan Federasi Margasatwa Nasional. Tujuane kanggo gain dukungan massa kanggo organisasi, kanggo nglindhungi satwa lan lingkungan. Ing pungkasan teks, ana URL menyang situs web kanggo sapa bae sing pengin nyumbang kanggo sababe.

Senajan nalika individu nambahake pranala teks menyang pesen email sing ora dadi spam, bisa uga ngilangi sawetara pembaca. Mulane, email isih dikirim menyang panampa. Struktur teks uga penting.

Mozilla ngutipake pranala teks kanggo maca padha nanging ilang bagian ing ngendi ana URL. Tinimbang nyuwun wong nyumbang menyang situs web tartamtu sing dituduhake ing ndhuwur, padha takon sapa wae sing gelem nyumbang dina iki. Sawise ngatasi iki, komunitas Thunderbird nulak. Iku cukup kanggo diwujudake kanggo perusahaan. Iku uga soko sing kudu diulang.

Cara liyane sing bisa nyegah masalah saka reoccurring yaiku nambah link nganggo cm_dontconvertlink extension. Tandha phishing bisa digunakake kanthi nyoba nyocogake URL ing awak, menyang URL sing disambungake. Yen padha ora cocog, sistem bebaya ngresiki iku minangka upaya pancingan lan mulane metu kabar kasebut. Kanthi nambahake extension sing kasebut ing ndhuwur menyang tautan, sampeyan bakal ngandhani app supaya ora nglacak link utawa nggawe bisa dilacak. Ing cendhak, dheweke bakal ninggalake dhewe. Akibate, bedane kaya sing dianggep karo email Thunderbird ora muncul maneh.

Luwih abot kanggo solusi iku yen klik ing pranala ing email ora katon ing upaya kampanye. Padha uga ora muncul ing laporan analitik.

Moral crita, saka kasus Thunderbird, yaiku wong, bisnis, utawa perusahaan ora ngirim email apa wae ing salinan email sing arep dikirim. Yen perlu kanggo nglakoni, mesthine kudu mateni pelacakan URL. Yen ora, Thunderbird bakal nindakake tindakan lan ngresiki email minangka spam.

November 28, 2017
Semalt Expert: Napa Panjenengan Thunderbird Ndelok Email Kula Minangka Spam?
Reply