Back to Question Center
0

Semalt Expert - Carane Apa Alangan Penipuan Online Apa?

1 answers:

Maling nemokake luwih gampang kanggo ngontrol dompet virtual sing duwe onlineliwat internet. Sawise keprabon, dheweke bakal nyekel isi kasebut tanpa pemilik sing wis ngerti. Situasi luwih becik kanggo wong-wong mausing ora ngerti kapan bakal dadi korban penipuan. Ing taun 2000, masalah iki nyebar ing Amerika Serikatkanggo ngasilake Pusat Complaint Internet (IC3). IC3 minangka papan clearing sing nampi lan nyebabake kabeh keluhan penipuan lanlaporan sing terkait karo internet.

Customer Success Customer of Semalt Layanan Digital, Max Bell, nyedhiyakake gagasan-gagasan penting babagan penipuan online lan cara kanggo nyegah.

Internet minangka Playground Maling

Wiwit web serves minangka sumber informasi, iku minangka platform bangetsaka sing seniman scam njupuk korban sing. Penipuan merujuk marang bener-bener mispresen utawa nyatakake fakta sing relevan sing nyebabake para korbannjupuk tindakan sing bakal, ing pungkasan, biaya mau.

Maling Identitas lan Penipuan

Malah wong sing ati-ati minangka korban pencurian identitas. Skimming yaiku proses singmigunakake piranti elektronik kanggo nyimpen lan nompo informasi kertu kredit sacara ilegal saka pangguna sawise nggawe tumbas. Pretexting yaiku nalika wongnelpon marang pemilik kertu sing berpura-pura dadi perwakilan perusahaan lan nyuwun data pribadhi ing pamindhahan nganyari data. Sawise maling nyolongidentitas, bisa nggunakake informasi kasebut kanggo nindakake penipuan kanthi nggawe ID palsu kanggo jeneng.

Pangguna bisa nglindhungi piyambak kanthi nyuwek kabeh mail lan kuitansi sing ora perlu.Tambah kunci proteksi menyang email pribadi. Yen siji wedi marang skimming kartu kredit, sampeyan kudu milih kanggo mbayar nganggo dhuwit. Aja menehi metuinformasi pribadhi ora ana alangan.

Penipuan Identitas Asuransi Kesehatan

Kertu asuransi sing dicolong utawa dicolong bisa katon ing kasus penipuan. Penipu terusdadi canggih kaya kasus 2004, ing ngendi ana total klaim asuransi ora dibayar $ 30 yuta. Penipuan identitas asuransi bisahasil saka telemarketing, email spam, utawa karyawan sing ora paham. Sing terakhir bisa nggawe informasi miring babagan rekaman pasien..

Wong kudu ngamanake rekaman medical, informasi asuransi, lan liyanedokumen saka maling. Kabeh nomer pratelan insurance ora dienggo butuh shredding. Pasien kudu ngendhaleni kesehatan selaputpersetujuan insurance. Padha kudu ngerti sepira anggone bisa mbayar metu saku.

Notifikasi Ngurangi Ganti

Tandha penipuan online menehi katrangan marang individu babagan kegiatan sing curiga sing ndadekake dheweke,saéngga bisa nanggapi kanthi cepet. Sawijining pangguna nemokake aktivitas tartamtu sing maling nyoba. Pemegang akun, bank utawaparamèter pangaturan organisasi minangka nalika lan cara kabar ngaktifake lan entuk pemilik. Parameter sing bisa digunakake kanggoorganisasi ngawasi aktivitas. Sembarang transaksi ing njaba paramèter iki nuduhaké kabar. Iku menehi pangguna kanggo njawab apapadha setuju utawa ora setuju kegiatan kasebut. Perusahaan kertu kredit uga mbiyantu nyegah nyolong identitas kanthi ngatur panganggokabar. Perusahaan-perusahaan kasebut nd flagake aktivitas sing ora cocog karo profil pemilik. Nanging, tindakan sing ditindakake gumantung marang customerusaha kanggo nggawe keluhan lan lapuran aktivitas curiga.

Njupuk Tindakan

Yen tandha penipuan online katon, miwiti kanthi nanggapi kanthi langsung menyangnyilikake aktivitas intruder ing akun kasebut. Sabanjure, nggawe tandha penipuan ing laporan kredit sing nggawa bali kabar kapan waeana garis anyar panyuwunan kredit. Nyuwun salinan saka perusahaan kertu kanggo dilapurake lan nemtokake kegiatan apa wae sing ora bisa diakui. Sawetara perusahaannawakake pilihan kanggo mbebasake kredit ing laporan kredit. Iki mbatesi sing nduweni akses menyang laporan kasebut.

Nglaporake Identity Penipuan

Sing cepet tumrap kegiatan penipuan sing bisa diendhegake luwih cepetnggunakake data kasebut. Pelaporan kasus pencurian identitas menyang kantor kredit iku langkah pisanan. Sawise kabar, padha nyegah waebukaan akun anyar miturut jeneng korban. Langkah sabanjure yaiku kanggo menehi tandha panguwasa.

Bab paling penting kanggo ngubungi perusahaan kertu kredit. Siji bisakudu ngganti akun, login, lan sandhi. Uga, ngubungi perusahaan telpon bisa nyedhiyakake kauntungan pemilik amarga bisa menehi katranganpangguna saka owah-owahan. Wong-wong bakal mbantu ngontrol pernyataan lan laporan.

November 28, 2017
Semalt Expert - Carane Apa Alangan Penipuan Online Apa?
Reply