Back to Question Center
0

Semalt Expert: Cara Mendapati ROI Marketing Content Diukur

1 answers:

Saben bisnis perlu rencana marketing kanggo nggayuh konsumen. Ing kasus e-commerce, perusahaan nggunakake macem-macem program kanggo njaluk visibilitas cukup online. Cara khas sing digunakake perusahaan kalebu Search Engine Optimization (SEO) lan Social Media Marketing (SMM). Sawetara bisnis nggunakake Content marketing kanggo entuk visibilitas sing apik ing SERP's. Pemasaran konten saiki dadi cara saben bisnis pengin ngleksanakake. Sawetara perusahaan sing ditetepake entuk manfaat saka marketing skills sing efektif.

Ing sawetara cara, marketing konten bisa beda karo SEO. Mulane, iki larang larang lan bisa uga dikenani biaya tambahan. Nalika sampeyan ngrumusake anggaran sampeyan, sampeyan bisa kepengin weruh faktor-faktor sing bisa dianggep kaya sing sampeyan ngarepake kanggo ngasilake asil positif mengko.

Jason Adler, ing Semalt Customer Success Manager, nawakake cara ing ngisor iki kanggo ngawasi Return on Investment (ROI):

Ngerti kebutuhan bisnis sampeyan

Ora perlu disebutake yen supaya sukses iku penting kanggo mangerteni kabutuhan bisnis. Contone, SEO efektif mbutuhake penargetan sing tepat uga kampanye SEO efisien, sing tekan target sing cocok ing niche. Kanggo e-commerce, sampeyan kudu nyetel gol utama lan sekunder. Tujuan utama kalebu aspek kaya sales, conversions, lan jumlah kunjungan web.

Sawetara alat online menehi cara langsung ngawasi klien menyang situs web. Misale, Google Analytics bisa dadi alat sing apik kanggo digunakake kanggo ngawasi lalu lintas menyang situs sampeyan. Contone, sampeyan bisa nyiyapake saluran sales, sing bisa njamin sampeyan bisa ngetokake informasi sing terkenal. Data iki bisa dadi metrik kayata kinerja bisnis lan ROI saka kampanye Marketing Content. Akeh kampanye iklan bisa nyebabake jumlahe ketara ing cara mili informasi. Akeh alat lan plugins sing ana ing sistem manajemen konten paling bisa ningkatake upaya SEO sampeyan supaya nggawa sawetara keuntungan saka marketing isi.

Analytics data lan metrik kritis

Paling sistem manajemen isi ngemot akeh alat, sing bisa menehi koleksi data lan analisis. Analisis data penting banget. Sampeyan bisa ngerteni kanggo milih utawa trek telpon lan gain pemahaman sing penting babagan operasi bisnis. Ana akeh piranti lunak ranging telpon, sing bisa mbantu perusahaan kanggo nangani petunjuk. Akeh teknik SEO sing ngarahake pengunjung kanggo njaluk krim saka wong sing duwe kemungkinan paling dhuwur kanggo nindakake. Contone, sawetara perangkat lunak kasebut nyedhiyakake gagasan nggawe konten. Sampeyan bisa ngerti kaca, sing ditelpon sadurunge, ing utawa sawise telpon. Informasi iki nduweni wawasan sing wigati babagan apa sing dielingake lan diterusake kanggo nggawe pangaturan sing perlu ing kampanye iklan. Sawetara pemasar nyoba nyipta ROI ing kampanye iklan.

Kesimpulan

Kanggo saben bisnis e-commerce kanggo sukses, marketing skills kudu efisien lan produktif. Salah sawijining cara penting kanggo njupuk iki yaiku liwat praktik teknik marketing isi aktif. Nemtokake kinerja kampanye marketing ngluwihi dana investasi sampeyan bisa uga angel. Nanging, sampeyan bisa ngontrol lan ngawasi kemajuan sampeyan nggunakake metode ing pedoman iki.

November 28, 2017
Semalt Expert: Cara Mendapati ROI Marketing Content Diukur
Reply