Back to Question Center
0

Semalt Expert Assures Sampeyan Perlu Nglindhungi situs web saka Hack Attempts - Punika Carane

1 answers:

Ana pirang-pirang bentuk serangan angkoro liwat internet. Akeh wong sing nyambut gawesaka akeh peretas ing dina kanggo dina iki uga ing mangsa proyek. Para peretas nglampahi wektu sing penting kanggo nyobacara liyane sing bisa digunakake kanggo nglakokake tugas. Paling cara iki kalebu tugas kayata serangan DDOS utawa malah situs salibskrip. Kabeh serangan iki nduweni motif mentingake awake dhewe lan minangka penderitaan gedhe kanggo para korban.

Umum, peretas bisa ngarahake situs web sampeyan kanthi alasan akeh. Biasane, padha bisanyolong informasi pangguna kaya informasi kertu kredit utawa malah admin panel hacks. Ing kasus liyane, peretas bisa nyolong berhargainformasi saka situs web kayata informasi klien lan login kanggo macem-macem aspek penting saka perusahaan. Peretasbisa uga kompetisi daya sing ora adil ing ngendi sawijining hacker bisa nggawa situs web utawa peringkat Search Engine Optimization (SEO) ingmacem-macem cara. Akibaté, penting kanggo nglindhungi sistem sampeyan saka peretas.

Jack Miller, ahli terkemuka saka Semalt ,elaborates ing sawetara cara sing bisa njaga sampeyan adoh saka serangan wong iki:

Pangreksan saka entri sing ora sah

Salah sijine sing paling gampang bisa digoleki ing situs sampeyan yaiku mlebu log minangka admin.Akibaté, peretas bisa nyoba kanggo ngétang sandhi sing béda kanggo ndeleng sing salah siji saka wong-wong mau bisa tiba amarga ora weruh. Nggunakake sandhi amanpenting. Sandhi kaya 12345 ora aman lan bisa ngekspos situs web kabeh menyang hacker. Salajengipun, sampeyan ora pengin nggunakake tembung sandhising uga gampang dianggep. Tembung kaya asma sampeyan bisa dadi panemu sing bener kanggo wong sing duwe kawruh iki. Nanging, gabungkeaksara sing beda karo macem-macem wujud.

Scripting Site Cross (XSS)

Iki hack sing mbutuhake pangguna pungkasan. Iki hack melu nggunakake sawetaraformulir lan kolom teks sing digunakake, kaya wangun langganan. A hacker ngampil kode embedment ing wangun panganggo sing ngandhut script. Sawisengetokake ketik, script wiwit mlaku ing server sampeyan. Akibaté, hacker ngasilake akses menyang kabeh data customer, kalebukeystrokes customer kejiret kapan wae sing ngangkut barang ing situs web sampeyan. Kanggo mbenerake kerentanan iki, sampeyan butuh cara enkodeinformasi formulir sadurunge mangan ing basis data. Akibaté, script ora bisa mbukak ing basis data wiwit wis anangukur ing panggonan supaya ora mbukak.

Kesimpulan

Kanggo saben bisnis e-commerce, keamanan cyber minangka prakara utama nalika tekakanggo nyambung online. Ana akeh usaha hack lan wong sing pengin nggagas situs web kanggo akeh situs web. Keamanan sampeyansitus, uga kesejahteraan klien, gumantung banget ing karya panjenengan minangka admin.

November 28, 2017
Semalt Expert Assures Sampeyan Perlu Nglindhungi situs web saka Hack Attempts - Punika Carane
Reply