Back to Question Center
0

Semalt - Cara Ngatasi Cyber ​​Scam?

1 answers:

Bentenipun MasterCard ing Home Stop, Target, lan pengecer ageng liyane sing kena pengaruh secara harfiah. Umumé, jangkoan pelanggaran kredit ngluwihi ruang lingkup konsumen.

Supaya sing bisa, luwih cedhak karo ngarep minangka masalah, kita kabeh bakal bisa ngontrol email. Apa liyane masalah keamanan email ing titik paling dhuwur saka otak peruses. We nyuwun masalah keamanan lan keprihatinan, lan adoh, paling akeh email sing gegandhengan.

Oliver King, Customer Success Customer of Semalt , gegandhèngan karo spesialis keamanan toko, sing diwenehi reaksi karo pengetahuan babagan apa sing kedadeyan, perbaikan lan tips sing bisa ditrapake kanggo njaga jarak strategis saka bebaya sing bakal ditindakake.

Spesialis: Grayson Milbourne, Greg Foss, lan Paul Madsen.

Oliver King: Pungkasane uga dituku PC liyane karo Windows 7 diinstal. Saka titik kasebut, aku wis diremesake kanthi macem-macem promosi - banget iritasi. Mayoritas pesen-pesen kasebut duwe pilihan "unsubscribe" kanggo ngeklik. Sakwise, dheweke duwe loro pranala sing beda. Aku wis langganan langganan saben dina, sing mbutuhake investasi wektu sing signifikan, lan sebagian iklan sing padha tetep bali. Ana pendekatan sing unggul kanggo mbuwang bug iki?

Webroot: Piranti langganan langganan ing jembar pesen spam sing palsu lan digunakake dening peretas kanggo mbedakake nalika nampa alamat email" live "kanthi potensial nambah spam.

LogRhythm: Ing sawetara kasus, spam bisa banget mbebayani kanggo mbuwang. Sanajan nyatane samesthine minangka ilegal kanggo pedagang tetep ngirim pesen nalika sampeyan wis mundur, ana uga sing ngalang-alangi lan tetep ngirim surat ing sembarang kasus.

Cara sing becik kanggo ngrampungake spam iki yaiku nggawe boikot surat sing ora dikepengini. Iki bakal nerusake nerusake email wae saka folder kasebut menyang folder sampah.

Oliver King: Aku duwe rong akun email. Saperangan dina kepungkur, aku kanthi temenan nandhani kacilakan sing salah ing rekaman Gmailku, lan saiki aku wis nyelehake ing akun CenturyLink kanthi ora nyenengake saka macem-macem panggonan. Carane aku bakal mungkasi iki?

Webroot: Label pesen minangka spam utawa sampah saka program Gmail. Mengkono kuwi bakal mbantu ngurangi jumlah spam sing entuk.

LogRhythm: A pendekatan becik kanggo moderat iki kanthi nggunakake filter. Google nduwe postingan fantastis babagan carane filter lan fungsi sampeyan bisa digunakake kanggo ngatasi masalah kasebut.

Oliver King: Kanggo sasi anyar, aku wis entuk loro nganti patang pesen email saben dina saka alamat Rusian. Aku uga pengin ngerti apa pesen-pesen kasebut, Nanging, paling penting uga pengin rampung.

Webroot: Yen pesen kasebut asalé saka alamat sing padha, sampeyan kudu duwe kapasitas ngalangi alamat kasebut utawa mriksa minangka sampah utawa spam.

LogRhythm: Mesthine alamat email sampeyan wis keliru ditambahake dhaptar appropriation. Pendekatan becik kanggo ngrampungake spam iki yaiku nggawe boikot nduweni jeneng email pangirim.

November 28, 2017
Semalt - Cara Ngatasi Cyber ​​Scam?
Reply