Back to Question Center
0

Semalt: Belang Van Grote Gegevens Om Sukses Ing Digitale Marketing Te Behalen

1 answers:

Digandhengake pasar domestik manawa ora ana ing pasar, nanging uga ana ing pasar. Sampeyan bisa nindakake strategi sing luwih apik kanggo sampeyan. Grote gegentian bantuan saka asil panaliten babagan bisnis marketing marketing

Adhedhasar organisasi sing bisa ngupayakake informasi sing dikirimake ing babagan marketing lan marketing. Dheweke ora seneng karo pamrentahan, nanging uga pamrentahan marketing. Marketeers ngenalake informasi sing dikirimake ing kamp pengungsi - servidor dedicado barato no brasil. Informasi sing ditandhani ing ngisor iki kanggo informasi sing ditandhani.

Frank Abagnale, de Semalt Customer Success Manager, mbayar dhaptar tips supaya sampeyan bisa nggawe dhaptar asil saka marketing digitale:

1. Efek nampilake alat visual data

Mesthi wae bisa ditindakake para pelaku pasar sing bisa ngupayakake interpreter. Data visualisasi data bakal diwenehake kanggo informasi ing pasar. Ing konteks iki, para pemain bisa dadi pemain sing paling penting, nanging uga bisa nggabungake klub kasebut kanthi teliti.

2.

Omah-omongan sing luwih apik, sing kudu dilakoni para ahli DBA bakal mbiyantu para praktisi sing nggunakake piranti analitis. Piranti lunak data visualisasi data ngowahi data kanthi cepet ing wektu nyata. Pirsani uga tim marketing sing bisa mbiyantu para pamimpin supaya bisa ngupayakake strategi kanggo manajer sing ngetokake dhuwit kanggo konsumsi.

3. Gegevensanalyse misahake komplek duet te zijn

Kleiner nduwe alat kanggo mbantu nggolek alat analisis ing lisensi, sing bisa ngasilake data kanthi nganalisis data sing ana ing piranti kasebut (DaaS). Penyedia layanan sing adoh nggunakake layanan aplikasi sanalika kanggo mbangun bisnis, supaya bisa ngetokake sekuritas kanthi nggunakake aplikasi sing bisa ngasilake volume kanthi cepet. Kanthi cara ngirit-saé nganggo alat kanthi interaktif antarmuka, sampeyan bisa ngowahi kanthi cepet ing piranti kasebut.

4. Mesthi wae ora ana gegayutan babagan apa sing diarani

Mesthi wae, sampeyan kudu ngupayakake apa wae sing kudu dilakoni, kayata pasar sing bisa dienggo manawa ora ana manèh. Grote gegevens maken het mogelijk om met meer zekerheid te plannen voor toekomstige activiteiten.

Ndhuwur ngasilake dhuwit kanggo para pemasar sing bisa ngupayakake gegaman. Piranti sing diwenehake ing data realtime ing alat analitis, interaktivitas antarmuka lan piranti elektronik.

Grote gegevens wis nggawa kanthi iklan kaya:

Online gegevens branden elke succesvolle digitale marketing. Marketingteams ngetokake dhuwit kanggo nggawe dhuwit kanggo nggawe dhuwit. Sampeyan uga bisa nyedhiyani panggunaan alternativitas gegevensbronnen, zoals zoekinformatie, klanttransactie, sociale berichten en andere, ing konsumentenwaarde te bieden.

Nggunakake alternatif sumber data mangerténi pasar sing dipigunakaké kanggo ngasilake karya sastra:

  • Webwinning. Ngundhuh situs web kanggo informasi sing diwenehake kanthi nggunakake piranti informasi saka server lan webdocument kanggo informasi sing luwih apik. Bedrijven kunnen ook toegang krijgen tot zowel gestructureerde als ongrukturerde gegevens.
  • Data Zoek. Sawise sampeyan ngundhuh toolbar khusus kanggo piranti, sampeyan kudu mbusak informasi sing luwih apik. Yen sampeyan duwe akses menyang kabeh pribadi online, sampeyan ora duwe akses menyang online.
  • Sociale netwerken. Nyedhiyani aksesibilitas karo rekaman lan rekaman kanthi cepet, seneng, seneng, lan seneng-seneng.
  • Crowdsourcing wis milih dadi salah sijine wong sing pintar ing publiek publiek lawak online ing jajak pendapat online.
  • Transactie nelusuri informasi babagan informasi luwih lengkap.

Conclusie

Mesthi bakal bisa ngetokake data ing babagan marketing sing luwih dhuwur tinamtu ing perusahaan sing ngupayakake perusahaan ing perusahaan kasebut supaya bisa ngundhuh apa sing kudu ditindakake dening perusahaan kasebut.

November 28, 2017