Back to Question Center
0

Semalt Analytics: Inovasi lan Transformasi Digital Ing World Of Business Dina

1 answers:

Transformasi digital (uga dikenal minangka gangguan utawa transformasi bisnis) nuduhakekanggo transisi bisnis lan mode operasi menyang lapangan teknologi nalika manajemen tradisional uga ngalami owah-owahan.Transformasi digital penting kanggo kabeh bisnis apa bisnis, cilik, medium utawa gedhe. Mangkono, gangguan bisadisakseni ing babagan medis, ritel, perangkat lunak, logistik utawa malah otomatisasi. Panggunaan inovasi ing bisnis minangka kunci kanggo ngirim apengalaman bisnis digital sing apik kanggo karyawan lan pelanggan - osteoflex plus αναβραζον.

Lisa Mitchell, Customer Success Manager of Semalt ,menehi kawruh babagan carane inovasi ngowahi donya bisnis saiki.

Cara sing paling apik kanggo terus maju ing kompetisi ing donya perusahaan saiki yaiku nduwekemampuan kanggo ngirim aplikasi selaras ing kenyamanan bisnis. Utama transformasi digital adhedhasar nambahipengalaman pelanggan lan ngurangi biaya operasi. Nanging, transformasi digital luwih saka nambah teknologi anyar. Sampeyan ugababagan budaya organisasi.

Organisasi kudu nggoleki tuntutan dinamis, owah-owahan bisnislingkungan lan inovasi modern. Tim IT (Informasi Teknologi) lan para pemimpin ing perusahaan apa wae kudu bisa bebarenganmenyang pembangunan sing terus-terusan, drive inovasi lan syarat bisnis patemon. Ateges, sing dadi transformasi digital-luwih murahbiaya, akselerasi aktivitas bisnis, ndadohake owah-owahan positif ing model kompetensi, lan proses lan ningkatake wektu marketing.

Faktor kunci sing ndorong transformasi bisnis kalebu pamintu pasar, konsumentingkah laku, teknologi inovatif lan uga aspek lingkungan. Inovasi teknologi ndadékaké transformasi bisnis teknologi.Logistik bisnis kudu nggunakake teknologi anyar kayata cloud, RAD, IOT lan data gedhe lan nguripake sistem warisan..Saliyane,inovasi teknologi diakoni sacara wiyar ing organisasi. Padha ningkatake kacepetan, ngasilake asil sing luwih efisien, luwih murahlan nggawa rega ing perusahaan.

Prilaku pelanggan minangka faktor penting ing transformasi digital.Apa pangarepan lan tuntutan klien saka organisasi (lan kabutuhan teknologi ing panjaluk bisnis sing ditemtokake)? Pelanggan penginkapasitas teknologi sing luwih apik dikombinasikake karo tuntunan kanggo gampang digunakna. Ing bab iki, perusahaan kudu nangani faktor njaba kasebutminangka ganti ekonomi, syarat mitra bisnis, kompetisi pasar lan hukum peraturan. Kebutuhan pelanggan lan kapasitas teknologiing katering tuntunan iku wujud paham. Contone, biaya sing luwih murah lan kabutuhan sing luwih apik iku loro asil paling jelas.Kajaba iku, Forrester Consulting Research ditindakake dening Accenture Interactive, ndadekake pembalap utama transformasi bisnisminangka kepuasan pelanggan, nambah kacepetan gagasan lan untung.

Transformasi disruptive sukses gumantung ing organisasi modernbudaya lan kedewasaan digital. Rincian kasebut disorot ing ngisor iki:

  • Kebutuhan pelanggan. Klien nggoleki pengalaman sing apik sabenaspek pangiriman. Mangkono, mesthine organisasi sampeyan entuk kasetyan konsumen lan pelanggan bakal tansah ngomongake babagan merek.
  • Orientasi proses. Enablement karyawan lan proses digitisasi nambahkeputusan dhasar sing digunakaké kanthi mangkono mrodhuksi transparan operasional lan kinerja sing luwih dhuwur.
  • Inovasi bisnis. Digitizing model bisnis sing ana utawa digital anyarproduk, sing ngluwihi tuntutan bisnis sing berlaku kanggo ngubah tuntutan bisnis lan ningkatake layanan lan produk anyar sing inovatif.

Kesimpulan, transformasi digital minangka owah-owahan sing nyebabake badaiing donya perusahaan. Dampak transformasi bisnis katon ora mung ing operasi nanging uga ing kabeh tingkat organisasilan struktur industri. CIOs lan pemimpin bisnis mlaku kanggo mesthekake yen inovasi ditambah karo transformasi bisnisnyopir bisnis, ngirimake nilai lan nggawa owah-owahan produktif.

November 27, 2017