Back to Question Center
0

Semalt: 5 Tip Penting Kanggo Cara Menyang Nduweni Penipuan lan Spam Phishing

1 answers:

Kira-kira 1.6 milyar bit spam email dikirim saben dina saindenging donya. Diperkirakan 20 persen email sing dikirim menyang sampeyan spam. Ing Amerika Lor, bisa nglacak sumber 80% spam amarga dikenal saka 200 spammers populer. Spam minangka keprigelan awit iku minangka basis marang serangan phishing sing bisa diluncurake. Risiko phishing sampeyan mbatalake akun lan identitas panjenengan, nanging spam biasane ngganggu.

Oliver King, Customer Success Customer of Semalt , njlèntrèhaké cara sing bisa ditrapake kanggo nglawan spam.

Bukak pirang-pirang alamat email.

Pisanan, ngeset alamat email pribadhi lan matesi panggunaan korespondensi pribadhi karo sawetara kulawarga lan kanca-kanca. Ing sawetara kasus, spammers mbangun dhaptar email kanthi gabung jeneng umum, nomer, lan tembung. Supaya sampeyan kepengin nggunakake jeneng surname lan jeneng pisanan ing alamat email sampeyan, dianjurake supaya kreatif lan pilih kombinasi karakter sing unik. Utamané, sampeyan pengin nggawe angel kanggo individu kanggo nurunake alamat email pribadhi. Saiki bukak alamat email umum lan gunakake ing kahanan sing kudu sampeyan langganan layanan online utawa ndhaftar kanggo forum. Coba gunakake langkah-langkah ing ngisor iki nganggo alamat email umum sampeyan. Ganti kerep. Gunakake alamat email umum..Iki gerakan loro bakal mbantu sampeyan ngerti sing menehi alamat email menyang spammer potensial. Sawise nemtokake situs utawa platform sing ngedol alamat email sampeyan, sampeyan bakal diwenehake kanggo nyegah lan uga lapor menyang Google.

Aja nanggepi spam wae.

Mayoritas spammers mriksa verifikasi log lan kuitansi menyang alamat email spam kanthi tujuan kanggo nentokake kinerja. Iki nuduhake yen luwih sampeyan nanggapi email iki, kemungkinan sing luwih dhuwur yaiku jumlah spam sing bakal nambah.

Nggambarake sadurunge sampeyan arep nyubsidi.

Wis ditemokake yen spammers saiki ngirim email unsubscribe palsu sing dikawruhi karo pranala unsubscribe palsu. Trik-trik bisa digunaake kanthi manawa sawise sampeyan ngeklik "unsubscribe" jumlah spam sing ditampa mundhak. Yen email teka saka sumber sing ora dingerteni lan njaluk sampeyan njegal, sampeyan bakal menehi saran kanggo nolak dorongan.

Priksa manawa browser sampeyan anyar.

Browser pangembang kerep nganyari aplikasi kasebut kanggo mesthekake yen kabeh patches keamanan saiki wis ana. Gagal nganyari browser sampeyan nyedhiyakake komputer kanggo malware utawa kewan omo sing bisa ngumpulake informasi pribadhi lan dikirim menyang spammer. Sampeyan disaranake kanggo mesthekake yen tombol nganyari otomatis sampeyan tansah dipindhah kanggo njaga data sampeyan.

Investasi ing filter anti-spam.

Priksa manawa panyedhiya akun email sampeyan duwe akeh fitur anti-spam. Gmail saka Google nduweni folder spam sing kanthi otomatis nyaring email sing ngeksploitasi dadi spam saka njaluk menyang kothak mlebu. Iki serves kanggo ngurangi gangguan sing digawe dening spam utamané nalika ketemu dalan menyang kothak utami.

November 28, 2017
Semalt: 5 Tip Penting Kanggo Cara Menyang Nduweni Penipuan lan Spam Phishing
Reply