Back to Question Center
0

Semalat: Tips Persuasive babagan Cara Mbusak Agent Python Mungsuh Saka Windows OS

1 answers:

Python kuwi virus komputer sing bisa dipasang ing komputer pangguna tanpaijin pemilike. Worm.Python.Agent kalebu kulawarga kulawarga Trojan. Agen Python dianggep minangka virus paling mematikanamarga iki ngidini malware liyane kanggo njaluk menyang komputer sawise njupuk kontrol lengkap. Virus python bisa nyebabake kinerja umumsaka komputer sampeyan.

Virus Worm.Python.Agent ngumpulake data sing terkenal lan ngowahi supaya bisaperetas bisa gampang ngontrol PC sampeyan kanthi tanpa idin. Nelusur ing internet tanpa virus anti aktifbanget mbebayani. Pangguna komputer sing cenderung ngundhuh piranti lunak gratis sing rawan bisa nginstal virus iki. Agen Python iku agawevirus sing uga ngowahi setelan njelajah kanthi ngganti konfigurasi asli. Sawise ngontrol browser, virus Pythonpangalihan panganggo komputer menyang kaca sing ala.

Julia Vashneva, Senior Customer Success Manager of Semalt ,elaborates ing alasan saka infèksi Agen Python lan carane njaluk nyisihaken saka.

Nginstal virus Python ing komputer sampeyan mbukak sampeyan peretas angkoro sing bisanjaluk akses menyang pilihan online, sandhi akun, lan data perbankan online. Dampak risiko virus iki dhuwur banget.Worm.Python.Agent nyebar menyang komputer kanthi cara ing ngisor iki:

  • Ngundhuh piranti lunak gratis ing pasar.
  • Nyambungake komputer karo USBs sing kasadhiya lan media panyimpenan liyane.
  • Ngeklik pop-ups nalika ngobrol.

Cara kanggo nyegah PC saka infèksi Cacing..Virus Python.Agent

  • Aja ngeklik pop-up nalika surfing.
  • Tansah nggunakake cara instalasi adat nalika nginstall software sing diundhuh.
  • Nginstal anti-virus premium menyang PC.

Ngilangi Agen Python saka PC nggunakake metode manual

Worm.Python.Agent bisa dibusak saka komputer kanthi manual kanthi ngganti sistemfolder kanggo nggayuh file sing didhelikake lan pendaptaran ing PC sampeyan. Klik tombol 'Ngatur' lan klik folder kasebut kanthi pendaptaran sing didhelikakefile. Klik 'Ok' kanggo mbusak file registri lan aplikasi kanggo owah-owahan.

Ngilangi virus Python Agent saka OS Windows

Sampeyan ora perlu panik yen sampeyan ndeteksi komputer sampeyan kena infeksi Worm.Python.Agentvirus. Klik tombol 'Mulai Menu' banjur pilih kabeh Aplikasi sing diinstal ing komputer. Mbusak kabeh program angkoro kaya Pythonvirus sing diinstal ing komputer kanthi ngeklik tombol 'Busak instal utawa ganti program' sing ana ing Panel Kontrol.

Mbusak instal virus Worm.Python.Agent saka browser Panjenengan

Mbusak instal program angkoro supaya ngontrol riwayat telusuran, menyangBrowser Chrome lan pilih 'Menu'. Pindhah menyang setelan lanjut lan klik extension. Klik 'Ikon Sampah' ing sangisore ekstensi lanklik opsi 'Mbusak'. Kanggo pangguna komputer nggunakake Internet Explorer, pilih opsi 'Ngatur ad-on' lan klik tombol 'Piranti'. Pilih'Toolbars and Extensions' lan nelusuri virus Python. Klik 'Copot' kanggo mbusak virus kanthi permanen saka komputer.

Worm.Python.Agent yaiku virus sing bisa ngontrol komputerlan njelajah sajarah. Sawise diinstal ing komputer, virus Python ngumpulake data sing relevan lan enggo bareng informasi kasebutperetas jahat sing entuk manfaat saka sampeyan. Kanggo nyegah virus iki ora ngganggu PC, tansah nganyari virus anti lan dijadwalakesistematis scan kanggo ndeteksi lan nyegah program angkoro saka nginfèksi komputer.

November 28, 2017
Semalat: Tips Persuasive babagan Cara Mbusak Agent Python Mungsuh Saka Windows OS
Reply