Back to Question Center
0

Semalat Shares A Practicing Compelling On How To Get rid of RDN / Trojan.worm

1 answers:

Yen sampeyan pangguna Windows 10, sampeyan bisa uga duwe risiko infèksi saka malwaredikenal minangka RDN / Trojan.worm. Ngerti cara sing bener kanggo ngenali lan mbusak virus iki penting banget, amarga sawetara scammers bakal nyoba ngapusisampeyan pracaya yen sampeyan lagi kena infeksi, supaya sampeyan bakal menehi dhuwit kanggo "mbusak" kasebut. Ing kasunyatan, dheweke bakal njupuk dhuwit lan nindakakepancen ora ana apa-apa amarga sampeyan ora kena infeksi ing wiwitan. Aturan sing becik kanggo nyegah kahanan iki yaiku sing kudu dipercayapesen saka piranti lunak antivirus sampeyan dhewe. Sembarang pesen liyane bisa uga disebabake plug-in lan ekstensi sing nggunakake browser web.Yen ana bab iki, sampeyan kudu nyoba ngreset browser supaya mbusak elemen sing ora dikarepake iki.

Ivan Konovalov, Customer Success Manager of Semalt Layanan Digital, nyedhiyakake kabeh sampeyan kudu ngerti supaya infeksi RDN / Trojan.worm.

RDN / Trojan.worm iku salah sawijining virus komputer sing paling mbebayani ing donya, dadi yensampeyan ngira yen komputer bisa kena infeksi, sampeyan kudu ngati-ati banget. Iku Trojan, tegese iku nemu menyang komputer tanpasampeyan ngerti, lan banjur nyerang kanthi siluman supaya sampeyan ora bisa ngelingi karusakan sing lagi dilakoni.

Virus iki dianggo dening nyerang file sistem ing komputer sampeyan. Supaya bisadeteksi, sing sepisanan iki virus iki mblokir piranti lunak antivirus sampeyan. Sawise iki ora aktif, wiwit ngilangi pentingfile sistem, tegese komputer bakal nabrak..Salajengipun, virus uga bisa nyerang folder pribadhi dhewe, dadi yen sampeyan oradigawe file sing penting, banjur bisa ilang selawase. Masalah iku cara mung kanggo mbusak virus sacara permanenkanggo mbusak file kasebut, supaya sampeyan bisa nyimpen komputer sampeyan perlu ngilangi sawetara utawa kabeh file pribadi sampeyan. Sawetara kedhaftarsing wis ngalami virus iki wis kacarita malware uga bisa nyebabake browser web, nyebabake kedadeyane beku. Ngunggah manehPC bakal ora ana guna ngatasi masalah browser, amarga isih bakal ana nalika PC diwiwiti maneh. Yen sampeyan perlunutup browser beku, sampeyan kudu nglakoni tugas manajer (diakses liwat ctrl + alt + delete).

Ngerti prabédan antarane scam lan malware asli

Ngomongake prabédan antarane pr sing bakal nyoba kanggo gawe uwong yakin yen sampeyankomputer kasebut kena virus lan virus nyata kudu gampang. Pratelan palsu bakal mbukak nalika sampeyan nggunakake browser web lan bakal kamungkinanora nggawa jeneng piranti alus anti-virus. Pop-up palsu iki bakal digandhengake karo situs web angkoro utawa plug-in sing ora dikepengini.Browser sampeyan ora duwe kemampuan kanggo mindhai komputer, supaya yen pesen iki disambungake menyang browser sampeyan, sampeyan kudu mbatalake.Padha ngupaya ajrih sampeyan menyang pracaya yen PC sampeyan ana ing risiko, lan banjur padha nyoba kanggo gawe uwong yakin sampeyan supaya bisa nganggo dhuwit kanggo ngatasimasalah sing ora ana. Padha bisa njupuk rincian kontak (kayata nomer telpon) kanggo sampeyan bisa ngubungi "profesional" sing bisa "ngabantu".Wong sing bakal diajak ngomong yen kontak sampeyan bakal tansah dadi penipu sing bakal nyoba njupuk dhuwit saka sampeyan. Iki bisa kedadeyan ing sembarang webbrowser, supaya tansah waspada nalika nelusur web yen sampeyan nampa pesen kaya iki.

Yen sampeyan nampa bebaya saka piranti lunak antivirus nyata kayata Norton utawa McAfee(utawa merek sing padha dikenal), banjur iki kudu ditrapake kanthi luwih akeh. Sampeyan kudu ndhelikake bebaya iki kanthi mindai komputer nggunakakepiranti lunak anti-malware. Yen komputer sampeyan wis nyambung menyang internet, mula sampeyan kudu resik saka malware, supaya sampeyan nampa bebaya saka antivirus nyatapiranti lunak akeh. Cukup tansah waspada marang para seniman.

Mbusak RDN / Trojan.worm

Yen sampeyan duwe alasan apik kanggo pracaya PC sampeyan kena infeksi, sampeyan bakalkudu nggunakake alat sing profesional kanggo njabut Malware. Malah yen "malware" dadi palsu, mesthine luwih apik yen bisa aman tinimbang maaf.Mangga tindakake pandhuan iki kanggo mbusak RDN / Trojan.worm (utawa malware liyane):

  • Nggunakake komputer sing ora kena infeksi, download file persiyapan SpyHunter.
  • Transfer file kasebut menyang komputer kasebut lan mbukak. Pituduh bakal katon,lan mung mencet tombol RUN nalika nglakoni..
  • Ngeset basa sampeyan pengin. Pencet OK.
  • Pencet.
  • Pencet I ACCEPT. Pencet KONTAK
  • Ngenteni nalika SpyHunter wis diinstal.
  • Nalika instalasi rampung, klik EXIT.
  • Urip maneh komputer ing Mode Aman. Nalika desktop dimuat, gunakakePiranti lunak SpyHunter. Klik tombol kanggo copot COMPUTER NOW kanggo ngidini piranti lunak nindakake mindai kabeh sistem.
  • Enteni nalika SpyHunter nindakake iki scan.
  • Sawise maca, piranti lunak bakal nyathet kabeh ancaman sing dideteksi ing PC.Gunakake tombol ditandhani FIX THREATS kanggo ngresiki komputer saka malware.
  • Yen ancaman wis dibusak, mulihake PC maneh. Yen masalah isih ananalika sampeyan miwiti maneh komputer, ngupaya bantuan saka tim dhukungan profesional.

Kesimpulan

Malware (lan scam "malware") minangka ancaman umum saka kabeh pangguna PC. Sawise sampeyan duwewis infèksi, sing paling penting kanggo ngatasi mau langsung. Yen sampeyan lagi ngenteni, kerusakan luwih akeh bisa dilakoni. Tansah manawakanggo nggawe salinan dokumen penting, amarga sampeyan ora ngerti apa sing bakal ditumpes Malware.

Apa virus iki nyata, utawa mung scam, alat anti-malware profesionalcara efektif ngatasi masalah sampeyan bisa duwe. Atur sakcepete kanggo njaga PC lan data sampeyan Source .

November 28, 2017