Back to Question Center
0

Semalat: Nggawe Semangat Kanggo Ngimpi Campanye Impressionanti Di Marketing E-Mail

1 answers:

Email marketing wis dadi alat marketing sing kuat sing wis ngrambah yuta pangembang situs web sacara global. Perusahaan wis nggawe akeh sales liwat teknik pemasaran email sederhana. Cara iki wis alon-alon nyedakake strategi SEO liyane kayata marketing konten - accessori parco giochi. Akibaté, sawetara wong sing nganggo situs e-commerce ora nggunakake metode iki.

Nanging, media sosial kaya saluran marketing bisa nguripake cara marketing iki. Kayata, media sosial bisa ngasilake potensial generasi potensial marketing email. Nggunakake media sosial bebarengan marketing email bisa dadi gagasan sing bermanfaat, utamane kanggo njamin ana lingkungan kompetisi sing aman kanggo kabeh pihak sing terlibat.

Nggabungake jejaring sosial ing kampanye SMM bisa mbantu bisnis sampeyan nambah jangkahanku, nggedhekake media sosial ing ngisor iki kanthi nambah jumlah pelanggan lan nemokake pengaruh sing penting kanggo merek sing sampeyan marketing.

Ing artikel iki, Frank Abagnale, Semalt Customer Success Manager, nuduhake sawetara cara babagan kampanye media sosial lan kampanye pemasaran email bisa dicekel:

1. Kalebu Icons Sosial ing desain web sampeyan.

Nggabungake lambang CTA bebarengan karo lambang sosial bisa dadi gagasan apik. Liyane, wong bisa nyakup kata kunci SEO ing postingan lan isi. Pendekatan iki penting kanggo peringkat situs web ing mesin telusur.

2. Nuduhake Newsletters

Tombol "nuduhake" sosial ing situs media sosial minangka salah sawijining fitur media sosial sing paling luar biasa. Mrodhuksi buletin lan nyengkuyung enggo bareng minangka salah sawijining cara kanggo nemtokake relevansi isi. Google ngugemi kawruh iki kanthi manggonake situs ing SERPs. Ing sawetara pasinaon, tombol-tombol sing nyedhiyakake CTR dhuwur. CTR dhuwur dikenal kanthi jeneng jaringan sosial kayadene Twitter, Facebook, lan LinkedIn.

3. Gunakake kode kanggo urip feed sosial.

Nggunakake live feed bisa mbuktekake minangka aspek penting saka marketing. Kaping pisanan, feed urip bisa nggoleki isi sing saring sing sregep ditampilake kanggo pangguna nalika nggoleki isi web. Proses iki bisa ndherek nyewa coder sing sah kanggo program situs web kanthi beda.

4. Tahan kontes.

Game bantuan kanggo ningkataké isi, produk utawa ngobati pirsawan panjenengan. Sampeyan bisa menehi promosi utawa freebie kanggo nyengkuyung wong supaya bisa melu kontes. Kanggo nggabungake, nggawe wong muter ing saluran sosial kayata Facebook utawa milih kanggo email kanthi ngganti muter. Cara iki bisa mbantu SEO lan ngoleksi dhaptar email kanggo kampanye marketing.

Kesimpulan

Kanggo apa wae bisnis online, sampeyan bakal kudu komunikasi kanthi tetep karo klien sampeyan. Perusahaan wis sukses ing babagan iki kanthi nyusun kampanye pemasaran email sukses. Nanging, metode iki wis alon-alon metu amarga kasedhiyan metode sing luwih apik. Jaringan Sosial bisa dadi perkara sing nyekel sukses kampanye marketing email sampeyan. Kayata, media sosial bisa kalebu aspèk kayata testimonial, nuduhake uga sawetara tombol panggilan-kanggo-tumindak kanggo nindakake sawetara tugas paling penting kayata langganan.

November 28, 2017