Back to Question Center
0

Semalat: Langkah-langkah Nglakokake Ngamanake Website Sampeyan Saka Peretas

1 answers:

Ana rasa wedi yen pamilik situs web kudu nduweni gagasan sing ngubah wongnyambut gawe, utawa ngilangi kabeh. Bangunan isi ing situs web butuh kerja keras, lan padha kudu dilakoni kanggo nglindhungi.

Loro-lorone nggawe serep reguler, iki daftar tips sing disiapake dening Michael Brown, sing Semalt Customer Success Manager, sing bakal dadi saran kanggo njamin keamanan website:

1. Nganyari kabeh platform lan skrip

Antarane paling apik kanggo nindakake iku kanggo nganyari kabeh platform lan script sing diinstal ing browserajeg. Alesanipun, alat kasebut asring gadhah kodhe sumber terbuka, ingkang kasedhiya kangge pangembang kanthi niat sae ugiperetas. Peretas situs web bisa nglewati kodhe, looking for any weaknesses or loopholes they can take advantage of to gain entry and controlsitus web. Nganyari ora entuk akeh wektu kanggo ngrampungake lan mbantu ngurangi risiko kasebut kanthi efektif.

2. Instal plugins keamanan sing ditrapake

Sawise nyobi nganyari sadurunge, priksa manawa browser nduweni keamananplugins sing diinstal kanggo nyegah sembarang upaya dening peretas kanggo entuk entri tanpa ijin. Plugin keamanan alamat kelemahan sing ana ingplatform apa wae lan ngganggu aktivitas hacking potensial. Utawa, SiteLock minangka alat sing luwih cepet kanggo nyedhiyakake regulerlaporan monitoring sawise foils nyoba usaha. Yen sukses bisnis iku gumantung marang fungsi situs web sing bener, banjur SiteLockiku investasi sing terkenal.

3. Gunakake HTTPS

Nalika nggunakake HTTPS, sampeyan bakal weruh yen tanduran ijo katon ing bilah browsermenehi tandha yen wong bakal menehi informasi sensitif marang situs web kasebut. Huruf lima cendhek iku minangka pratandha penting kanggo keamananlan sing aman kanggo nyedhiyakake informasi sing dijaluk..Yen situs bisnis mbutuhake pengunjung kanggo nyedhiyakake informasi pribadi, banjurkudu nandur modal ing sertifikat SSL. Nerangake karo biaya ekstra nanging dadi cara kanggo mbangun kredibilitas situs lan nggaweluwih aman.

4. Parameterisasi pitakon

Hacks situs web sing paling umum sing nduweni akeh situs dadi korban sing terkait karo SQLinjeksi. Injeksi SQL ana ing formulir web utawa paramèter URL sing menehi informasi njaba kanggo nyedhiyakake informasi nalika lagingiwa kanggo mbukak. Apa sing kedadeyan yaiku yen peretas situs web nyisipake kode menyang basis data situs web sing ngidini supaya gampang entuk kapan waepengin. Iku masalah kanggo pamilik situs web amarga padha mestine kanggo njaga informasi pribadi sing dipercaya klien supaya bisa dilakoni. Parameterizedpitakon mesthekake yen kode sing dipigunakaké kanggo situs web tetep lan ora sah kanggo tambahan. Situs web peretas ora bisa ngalahake.

5. Isi Keamanan Konten (CSP)

Liyane medium umum sing nggunakake peretas situs web punika serangan salib-script (XXS). Lumantar wong-wong mau, padha bisa ngoper JavaScript sing apikkode menyang kaca situs web. Strategi parameterized sing dipigunakaké bebarengan karo CSP sing ngidini pangguna kanggo netepake domain sing dadi browserkudu dianggep minangka sumber sah skrip eksekusi nalika kedadeyan ing kaca kudu cukup. Browser bisa uga nglirwakake kabehwong sing ora kalebu ing daftar arahan diijini nggawe owahan ing situs web.

6. Aman tembung sandhi

Wong milih milih tembung sandhi sing gampang digatekake. Nanging, sampeyan kudu ngupayakake tembung sandi sing aman.Luwih sandhi, luwih apik. Sampeyan kudu nggunakake aksara, angka, lan aksara. Sandhi sing cetha nate integritassitus web ing saham. Kanthi cara sing padha, gawe persyaratan sing padha kanggo pangguna sandhi sing digunakake.

7. Ngunci ijin direktori lan file

Saben file lan folder sing ana ing situs web nduweni hak akses lan kontrol sing bisa maca, nulis, utawa nglakokna. Assignsing nduweni akses menyang saben ijin kasebut adhedhasar pangguna lan grup sing dadi milike.

November 28, 2017
Semalat: Langkah-langkah Nglakokake Ngamanake Website Sampeyan Saka Peretas
Reply