Back to Question Center
0

Semalat: Keuntungan Nglacak Panganggo 'Respon kanggo Isi Panjenengan

1 answers:

Media sosial wis dadi alat penting kanggo nyebar gagasan online. Perkiraan 50,000 pikirane saben wong saben dina iku minangka aset penting kanggo mbangun informasi online sanajan kanthi aplikasi SEO paling minimal, nanging mung yen isi kasebut migunani. Pikiran apik bisa ningkatake lalu lintas online. Pengunjung web milih informasi kasebut lan enggo bareng liwat macem-macem platform online.

Jason Adler, Customer Success Manager Semalt Layanan Digital, nyatakake proses nggawe konten menarik sing narik kawigaten para penonton nyata nuntut para pamirsa menghargai kontribusi komentar - richard mille skull buy. Sawetara cara sing digunakake dening pamirsa kanggo nuduhake isi web kalebu reaksi ing ngisor iki:

Spamming: Isi sing ora cukup lan ora nyumbang marang tuntutan para pamirsa adhedhasar probabilitas tinggi sing diarani ora ana guna lan mulane spam. Spamming saka isi ngilangi saka interaksi mangsa karo pangguna web.

Skipping: Panulis isi sing nyampur materi sing relevan lan ora relevan ing kaca web menehi wektu angel kanggo maca. Panganggo ngliwati isi sing ora relevan kanggo nemokake apa sing migunani kanggo dheweke. Yen isi kurang konsisten, panulis kasebut ditulis pungkasan.

Mindhai: Nalika maca nyangka relevansi isi web, sing diwaca cepet-cepet anggone milih apa-apa sing cocog nalika ngliwati isi liyane.

Nolak: Menawa artikel nyentuh nonton, bisa mandheg mikir babagan item sing diwaca lan fokus ing masalah pribadi utawa profesional.

Simpen: Isi apik worth referencing utawa ngunjungi mangsa worth nyimpen kanggo retrieval cepet.

Nggeser: Isi sing nyenengake nyedhaki angka lan karakter sing maca. Sikap lan pendekatan kanggo urip normal.

Ngirim: Panyedhiya bisa nuduhake isi kasebut yen dheweke ora mung migunani nanging uga kanggo wong liya.

Nyebarake: Konten fasilitasi nyebar liwat blog lan media sosial. Isi mau akeh wong liwat platform media pribadi.

Lengganan: Nalika para pamaca wareg karo isi kasebut, wangun sing paling utama kanggo njelasake kapercayan yaiku melu situs kanggo isi liyane ing mangsa ngarep.

Ana sawetara pertimbangan sadurunge ngirim konten online yen kudu nampa respon sing apik.

1. Ngerteni Penonton

Kawruh para penonton iku dhasar kanggo njamin isi kasebut nduweni pembaca sing positif. Penulisan kudu fokus ing pamirsa lan ora ing penulis. Ngenali sapa sing dadi penonton, kepinteran lan kepinteran ing wektu kasebut.

2. Ngerti tujuane

Coba tilikake isi lan menehi penilaian para panulis artikel kasebut yen SEO bakal ditrapake.

3. Gunakake kreativitas

Sawise njupuk informasi dhasar babagan materi lan pamirsa, fokus ing kreativitas nggawe konten sing nyenengake kanggo nemokake target set. Kreativitas nyedhiyakake keunikan ing isi lan gagasan sing nyukupi kebutuhan para pamirsa. Artikel kudu relevan lan dawa sing cocok lan diunggah nganggo mekanisme SEO.

4. Aphas Komentar

Sawise masang isi online, lacak respon saka pamirsa kanggo nggawe evaluasi. Nggabungake umpan balik sing penting kanggo nulis mangsa nalika ngrampungake pangritik. Pamirsa nduduhake reaksi kasebut kanthi cara sing disorot ing ndhuwur.

Dadi kreatif, trek pamirsa lan aplikasi mekanisme SEO kanggo nambah pamadosan ing web.

November 28, 2017