Back to Question Center
0

Semalat Keahlian: Ngasilaken Ghost Ghost Spam Ing Google Analytics Filter-filter

1 answers:

Lalu lintas minangka aspek penting saben kampanye marketing online. Ing saperangan kasus, situs web ngupaya kanggo nambah dodolan lan pelanggan kanthi nambah lalu lintas. Cara umum kanggo njupuk lalu lintas kalebu SMM lan Search Engine Optimization (SEO). Iki lan akeh teknik liya kanggo nggoleki visibilitas online situs sampeyan lan uga nglakoni tugas bali maneh. Ing kasus liyane, individu bisa nemokake lalu lintas rujukan minangka tambang emas - 205 55 r16 91. Iku minangka basis saka pengunjung sing nduweni kapentingan ing usaha lan ing niche. Ngubah pengunjung kaya kanggo pelanggan gampang banget.

Nanging, ora kabeh pranala iki sah. Asring banget, pranala referral teka saka pangguna saka sumber spam ngubungake. Iku bakal nyebabake situs web lan akeh akun pribadi. Email spam ngemot piranti lunak sing mbebayani kaya malware lan Trojans. Ing sawetara kasus, kalebu pranala, sing uga saka situs web utawa scammers.

Untunge, Google analytics bisa ndeteksi lan ngilangi lalu lintas kasebut. Ahli saka Semalt Layanan Digital, Ross Barber, nerangake ngapa spam ngubungake nyebabake akeh tingkat bouncing uga durasi sesi singkat lan cara sampeyan bisa ngatasi.

Bot nyaring ing Google Analytics

Iku langkah penting kanggo nyakup panyaring spam. GA nduweni potensi mbedakake link sejati saka tautan spam. Nggunakake saringan iki, GA bisa mblokir kabeh pranala utawa lalu lintas sing teka saka laba-laba lan bot, dudu lalu lintas sing nyata. Ana macem-macem cara carane wong bisa ngaplikake filter spam lalu lintas sing ngubungake. Umumé, wong ngecek filter inang jeneng host. Cara iki njamin menawa lalu lintas sing menyang situs web sampeyan rawuh saka jeneng host nanging ora saka sumber liyane.

Ing panel admin, filter iki bisa digarap kustomisasi spesifik liyane. Saka kene sampeyan bisa ngontrol lalu lintas sing pengin nggunakake tampilan Google Analytics. Ing sawetara kasus individu, mesthekake yen sampeyan ninggalake sawetara lampu sing ora kasimpen ing tab admin. Sawise sampeyan duwe tampilan sing ora kasil, sampeyan mesthi ora bakal kejawab manawa ana informasi penting utawa email menyang situs web sing katon ing folder spam.

Nalika nggawe filter, penting kanggo nyakup jeneng host sampeyan bebarengan karo kabeh sumber data sing dikarepake. Fitur iki bisa nggawe panyaring ngidini pesen saka sawetara sumber tartamtu, kang bisa gampang katon kaya spam. Filter-filter spam otomatis lan mbutuhake samubarang owah-owahan kabeh yen wis rampung. Nanging, penting kanggo tetep nganyari ekspresi pola panyaring. Sampeyan bisa nemokake domain liya sing bisa uga kalebu ing dhaptar pengecualian domain.

Kesimpulan

Ngawasi lalu lintas sampeyan penting kanggo situs web online. Perusahaan-perusahaan gedhé sing paling gedhé duwé dhuwit kanggo ngawasi lan ngatur lalu lintas. Ing kasus liyane, perusahaan kasebut entuk manfaat saka cara perusahaan nglakokaké serangan spam. Email spam ngandhut akeh entitas sing mbebayani sing bisa nggawe pihak katelu ngganggu bisnis utawa informasi pribadhi. Sampeyan bisa nyaring spam spam ngubungake saka situs web sampeyan nggunakake Google Analytics liwat metode ing ndhuwur. Proses iki bisa nylametake situs sampeyan nganti pirang-pirang detik lan sawetara kerugian, amarga babagan serangan spam sukses.

November 28, 2017