Back to Question Center
0

Semalat: Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Prakawis Tag Description Meta sing Temtun

1 answers:

Meta deskripsi minangka cara sing penting kanggo ndudohake kabeh sing pengin ditontonake para pamirsa. Iku tingkat paling dhuwur saka kaca ing asil panelusuran. Sampeyan ora bisa nggawe tanpa deskripsi data meta sing apik amarga nduweni peran kanggo nentokake tingkat CTR - sigelei 100watt price. Ing kasunyatan, yen sampeyan nulis kanthi cara sing kuat, lalu lintas sampeyan bakal bisa nambah dhuwit.

Kanggo kasil, sampeyan kudu ngetutake pedoman sing disedhiyakake dening Max Bell, Customer Success Manager Semalt .

Langkah 1: miwiti nganggo kriya aksi sing apik

Apa sampeyan ngerti yen kanthi migunakake kriya aksi sing kuat sampeyan bisa menehi inspirasi marang para penonton supaya nindakake apa? Kabeh sing ditindakake yaiku trik prasaja - kriya kaya "Temokake", "Dadi", "Ngenali" utawa "Learn". Sampeyan bakal kaget dening carane iki nemu wong metu ana obah menyang alur.

Langkah 2: menehi kawruh babagan apa isi sampeyan bakal kaya

Yen pamirsa bisa mimpin mangerteni carane isi kasebut lan uga mesthi bakal entuk manfaat karo ngeklik isi sampeyan, banjur klik liwat tingkat mesthi bakal njupuk. Luwih saka fokus tombol tembung stuffing, nyoba nggawe deskripsi meta sampeyan minangka persuasive sabisa. Aja njaluk campuran manawa..Nalika iku penting kanggo nggawe deskripsi meta sing nyenengake, aja lali kanggo sprinkle ing sawetara tembung kunci. Idea ing kene iki - golek keseimbangan antarane persuasi lan optimasi tembung kunci.

Langkah 3: manawa deskripsi meta kurang saka 155 karakter

Yen padha ngidini sampeyan, sampeyan bisa ngetung lan babagan sing sampeyan minangka merek, produk / layanan lan sateruse. Nanging, sampeyan ora bisa lan ora bakal ngluwihi 155 karakter. Apa sing kedadeyan nalika sampeyan nulis deskripsi meta sing dawa ngomongake dhewe minangka sing paling apik. Sawetara wong bisa ngomong menawa iki ora dadi bab sing paling awon sing bisa kedadeyan, nanging mikir babagan, kudu mbutuhake keterangan meta utawa buntut.

Langkah 4: Aja lali masangake kata kunci ing deskripsi meta

Apa sampeyan ngelingi kita soko soko soal kata kunci? Inggih, saiki kita njaluk ing. Kata kunci utama sampeyan kudu kalebu ing deskripsi meta. Cukup mesthekake yen bisa diwaca kanthi lancar. Aja keganggu babagan mbaleni pirang-pirang kali, Google bakal nampilake kanthi cetha sajrone sampeyan masang (tembung kunci) kanthi apik. Tindakake pedoman kasebut, lan kabeh mau tumiba ing papan.

Langkah 5: nyoba kanggo ngrampungake deskripsi meta karo telpon-kanggo-tumindak

"Nggoleki More On", "Get Started" utawa "Learn More" bakal nggawe push kanggo para rawuh supaya bisa glued menyang isi sampeyan. Nyedhiyani kreativitas kanthi ngutipake kriyo telpon-kanggo-tindakan liyane.

Nalika kita mbungkus deskripsi meta lan ora, mratelakake yen sampeyan kudu nemokake tim supaya bisa nggawe gagasan anyar. Yen perlu, nuduhake apa sing wis sampeyan sinau saka tips pakar Semalt. Kanthi cara iki sampeyan bisa nggawe meta deskripsi sing bisa digunakake kanggo keuntungan sampeyan. Lali apa sing sampeyan pikirake nggawe kaca pertama asil panelusuran - diwiwiti kanthi deskripsi meta panjenengan.

November 28, 2017