Back to Question Center
0

Semalat Insight on Evaluation Of Content Marketing

1 answers:

Sastranegara marketing tansah perlu. Kepiye kakehan kita krungu "SEO mati?" Ewon kali. Nanging, pangembangan SEO durung rampung, iku tansah berubah dadi beda - cryptoestonia.pro.

Saiki, SEO ora ana hubungane karo marketing isi. Yen sampeyan nindakake kanthi bener, iki kudu dadi masalah. Pemasaran konten wis bisa mbangun merek minangka salah siji sing penting ing marketing web. Yen sampeyan bisa ngembangake isi marketing karo bahan sing disesuaikan, cocog, lan terkenal, sampeyan bakal bisa ngasilake rewards ing bentuk lalu lintas sing luwih dhuwur, nilai merek, lan pungkasane, rega gedhe ing investasi.

Nik Chaykovskiy, Customer Success Manager Semalt , nerangake carane nggawe paling strategi marketing isi kanggo bisnis sampeyan.

Carane nemtokake manawa sampeyan melu manfaat?

Ing pungkasan, dampak gedhe lan asil lalu lintas sing tambah ing tingkat obrolan sing luwih dhuwur, sing ndadékaké marginal sing signifikan..Iki minangka tujuan utama. Iki apa sing dadi terkenal.

Nanging nalika kita fokus ing njaba parameter paramèter, faktor-faktor sing pancèn penting ora bisa dipikir. Ing istilah liyane, carane sampeyan bisa ngira-ira marketing isi lan digandhengake karo ngasilake investasi?

Ngukur metrik

Nalika ngukur sampeyan ROI marketing benua, sampeyan kudu takon apa tujuan bisnis sampeyan lan apa sing sampeyan ngarepake entuk liwat kampanye. Nanggepi sampeyan bakal ngandhani metrik sing sampeyan bakal diwenehi perhatian. Sawetara informasi iki bisa gampang dicekel; Informasi liyane bisa uga rumit lan nyedhiyakake wawasan lengkap babagan kinerja konten.

Ing babagan pamasaran isi, ana sawetara metrik sing kudu sampeyan pikirake:

  • Biaya produksi

Dadi wigati babagan implikasi ing biaya marketing ing bisnis sampeyan.

  • Biaya distribusi

Nglacak apa sing mbuwang nalika nyebarake isi sampeyan.

  • Tambah revenue

Tambah ing bathi dadi basis sing sampeyan ngevaluasi kelangsungan campur tangan marketing isi.

  • Gulung jero lan wektu ngginakaken ing kaca web

Nemtokake paramèter iki menehi kawruh manawa para rawuh maca isi.

Carane bakal mbandhingake biaya karo Google Adwords?

Sampeyan kudu bisa mbenerake modal sing sampeyan nandur modal ing pemasaran isi kanthi ngisi biaya iklan sing wis rampung liwat Google Adwords.

Bebarengan karo iki, diwenehi tandha yen isi kudu rampung karo tembung kunci sing nggawa sampeyan nomer sing paling gedhe.

Korelasi antara wektu tuku lan kontak pertama

Nentokake suwene klien potensial njupuk kanggo tuku saka instan, ngelingi isi sampeyan menehi wawasan babagan efektifitas strategi pemasaran.

Potensi virus

Nemtokake bantuan iki supaya sampeyan duwe kawruh babagan materi sing paling laris ing media sosial.

Degree of interaction audience

Sampeyan kudu nganggep nomer saham, tweets, klik, lan undhuhan amarga padha nggambarake sukses campur tangan marketing.

Wektu maca

Sampeyan kudu nglacak wektu sing ditindakake dening penonton sampeyan maca materi tartamtu.

Tingkat kesetiaan

Nentokake isi sing narik kawigaten pamirso ngidini volume ing strategi marketing.

Isi dawa umur

Sampeyan kudu nemtokake umur simpenan bahan liwat langganan, views, lan komentar.

Lan mesthi, nimbang keterlibatan pawongan lan sosial minangka metrik media sosial khas. Metrik kasebut kasebut penting kanggo nemtokake lalu lintas, buzz, lan pengaruh konten.

November 28, 2017