Back to Question Center
0

Semalat Expert: Masalah Keamanan WordPress Saben uwong Ngerti

1 answers:

Akeh praktik komersial lan lembaga arep online. Akibaté, onlinelapangan wis dadi target paling apik kanggo para penjahat cyber kanggo nglakokaké serangan. Akeh pengusaha lan pemilik situs web e-commerce oraduwe kawruh lan kemampuan sing cukup kanggo mbangun lan nyelenggarakake situs web. Akibaté, padha milih kanggo cara kaya alat DIY lan platform penyedia hostingkaya HostGator. Paling sistem manajemen isi, sing padha gumantung ing kalebu platform WordPress. WordPress sarwa dumadi nganti 24% kabehsitus web ing sak ndonya. Situasi iki tegese tukang peretas duwe lapangan dolanan gedhe kanggo ketemu mungsuh. Nemokake sistem hack-proofasring ngimpi.

Frank Abagnale, Customer Success Manager of Semalt Layanan Digital, menehi alesan kanggo wong luwih seneng WordPress. Kaping pisanan, padha duwe platform sumber terbuka uga akeh plugins, kangbisa nindakake tugas utama. Akibaté, WordPress minangka sistem manajemen isi standar, sing serves kanggo ngaktifake wong dadi tuan rumah situs web akeh.Nanging, WordPress duweni kerugian. Minangka akeh wong nggawe situs web ing WordPress, mayoritas target peretasSitus WordPress uga. Contone, yen peretas nemokake bolongan ing sistem keamanan WordPress, utawa ing plugin sing kasedhiya kanggo WordPress,bisa cepet kanthi otomatis nglakokake serangan gedhe, sing bisa ngirim informasi pangguna utawa informasi terkenal liyane menyang lokasi rahasia.

Pangreksan saka spam

Spammers yaiku wong sing nyoba ngobati korban kanggo mbuwang sawetara tugas,nanging niat nyedhiyakake conceal ora oke. Contone, sawetara spammers nyoba ngobrol wong kanthi ngeklik pranala sing infèksi. Ing liyanekaping, padha duwe kaca-kaca phishing, sing menehi akeh data sing terkenal. Ing jaman modern, spammers nggunakake lampiran, sing ngemotmalware kayata Trojans. Sampeyan kudu sensitize klien marang jinis serangan. Para peretas ana ing sangisore kabeh serangan spam. Padha bisaperlu kredensial pangguna, informasi kertu kredit, kontrol situs web utawa motif kotor liya ing balik serangan kasebut. Nggawe keamanankanggo situs sampeyan bisa disimpen babagan serangan akeh.

Penyerang manusia, bot, lan botnet

Nalika ngganggu serangan hack, iku penting kanggo nemtokake sapa utawa apamburi serangan. Penyerang manungsa minangka wong sing nglakoni tugas kanthi tujuan. Bot sing perangkat lunak prasaja kaya robot,sing makili wong ing ngukum tugas. Ing tangan liyane, botnet minangka jaringan akeh bot, kayata mayuta-yuta, sing bisa dikirimkanggo ngganggu eksploitasi lan menehi hasil menyang peretas ing lokasi tartamtu.

Kesimpulan

Keamanan situs web sampeyan uga gumantung saka pelanggan sampeyanakeh sing dadi admin. Nalika nggawe situs web, kita nglirwakake kasalahan cyber-kamungkinan, sing bisa nyebabake kabeh situs web e-commerce tumblemudhun. Akeh upaya SEO ilang ing tangan para peretas sing mbantu pesaing kanthi ngenalake persaingan sing ora adil. Situasi dadi luwih elekkaro situs web WordPress, utamane amarga sistem keamanan kasebut dikenal. Salajengipun, WordPress nduwe situs paling dhuwur. Sawetarateknik, sing bisa nglindhungi dhewe ing WordPress ing pedoman iki. Sampeyan uga bisa njamin keamanan lalu lintas, pengunjung ugaminangka nambah SEO ing Google liwat pemeriksa keamanan.

November 28, 2017
Semalat Expert: Masalah Keamanan WordPress Saben uwong Ngerti
Reply