Back to Question Center
0

Semalat Expert: Apa Virus Trojan Lan Cara Mbusak Iku Kanthi manual

1 answers:

Yen pangguna komputer biasa, sampeyan bisa uga weruh virus Trojan lan pangaruh ing piranti sampeyan. Iku virus sing teka ing program lan file sing diundhuh saka Internet. Sifat utama virus iki yaiku yen wayahe nemokake cara kasebut ing file, nglakokake proses ngancurake kanthi diam-diam. Nerangake wujud aplikasi sing migunani, nanging ora ngelawan kanthi mangaruhi komputer sampeyan.

Ahli saka Semalt Layanan Digital, Ryan Johnson menehi katrangan sing akurat babagan apa Trojan Virus, apa ancaman kasebut lan carane bisa mbusak kanthi manual saka komputer kasebut. Ayo mulih.

Karakteristik virus Trojan virus

Bentenane utama antarane virus jaranan virus lan virus komputer biasa yaiku mantan ora dirancang kanthi cara sing nyebar. Dadi, virus kasebut diundhuh minangka payload utawa file sing wis ditrapake saka web. Virus iki nduweni kapasitas kanggo ngundhuh malware liyane menyang komputer lan uga nyolong informasi sing wis digunakake. Komputer nduweni fitur firewall sing mbantu nglawan virus iki, nanging antivirus ora tansah efektif mbuktekake yen ana kedadean ing ngendi sampeyan perlu mbusak virus kanthi manual.

Langkah-langkah kanggo nganggo manual pambusakan

Sampeyan bisa tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo mbusak virus Trojan kanthi manual saka komputer:

  • Ngenali Trojan: sawise ngenali file sing kena virus iki, banjur bisa dibusak kanthi gampang. Ing sawetara kasus, sistem sampeyan bakal ngilangi kesalahan DLL, sing disambung karo serangan Trojan..
  • Nonaktifake sistem mulihake fungsi: lali langkah iki tegese komputer bakal mulihake data sing dibusak.
  • Wiwiti maneh mesin sampeyan: nalika sampeyan miwiti maneh komputer, gunakake fungsi tombol 8 kanggo mbantu sampeyan miwiti ing mode aman.
  • Pindhah menyang Mbusak utawa Tambah Program: sampeyan bakal nemokake iki ing bagean kontrol panel banjur instal aplikasi kasebut infèksi virus Trojan.
  • Njaluk nyisihaken ekstensi: ngresiki folder sistem windows supaya kabeh file saka program bakal dibusak.

Yen wis rampung langkah-langkah ing ndhuwur, mulihake komputer ing mode normal.

Liyane pendekatan kanggo ngilangi virus kalebu:

Intervensi liyane kanggo nyisihake Trojan horse kanthi manual entails langkah-langkah sing bisa kalebu:

  • Mesthi folder sing didhelikake katon saka pilihan folder.
  • Banjur restart komputer ing mode aman.
  • Banjur ngeculake kabeh proses sing kagayut karo virus Trojan.

Nanging kanggo mesthekake yen langkah-langkah iki rampung, sampeyan kudu ngowahi pendaptaran sistem.

Poin sing dingerteni

Kanggo mesthekake yen sampeyan wis ngowahi data sing wis kasil saka pendaptaran, sampeyan kudu nemokake informasi ing folder RUN.

Menapa malih, nalika sampeyan nemokake folder kasebut, sampeyan kudu mbusak file exe lan dll sing digandhengake karo jeneng Trojan lan salajengipun, mbusak nilai kasebut. Sampeyan uga kudu nemtokake, program kasebut kanthi otomatis nalika sampeyan ngowahi komputer.

Alright, aku butuh pitulungan

Ngilangi virus Trojan Horse kanthi manual tantangan. Nanging, kanthi piranti lunak anti-malware saiki, virus bisa dibusak kanthi efektif. Plumbytes Anti-malware minangka piranti lunak paling apik kanggo mbusak virus Trojan Horse lan malware liyane saka komputer.

->
November 28, 2017
Semalat Expert: Apa Virus Trojan Lan Cara Mbusak Iku Kanthi manual
Reply