Back to Question Center
0

Semalat - Bloqueio De Anúncios E Como Isso Afeta Seu Negócio

1 answers:

Sawetara pangguna internet ing saindenging jagad lan nemokake perlu nginstal blockers iklan, kanggo pengalaman browsing iklan gratis. Google malah wis nggawe langkah-langkah kanggo nanggapi kebutuhan iki kanthi ngenalake blocker iklan menyang versi anyar browser Chrome. Pindah iki didhurungake dening sentimen negatif umum sing diasilake dening akeh konsumen ing iklan lan marketing. Dadi, ing saliyane kanggo nyoba lan ngadhepi persepsi iklan dening konsumen, merek uga kudu ngadhepi impact blockers ad kasebut - купить лицензию board.

Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager, nerangake yen sawetara merek isih ora aran dening kaancam bakal punah dening blocker iklan. Iki amarga ngeculake strategi pemasaran tradisional lan ngganti karo konsep anyar sing dikenal minangka marketing nonlinear. Pemasaran nonlinear nuduhake pendekatan taktik sing digunakake dening merek kayata Red Bull lan Starbucks kanggo nyelehake merek ing urip para pelanggan potensial. Pendekatan iki dikembangake sawise ngenalake wawasan anyar babagan proses nggawe konsumen.

Kanggo wektu sing suwe, proses nggawe keputusan konsumen dianggep minangka proses linear nalika nyatane, ora..Konsep tradisional yaiku yen kesadaran saka kabutuhan pungkasane mbutuhake pamindahan nalika model nonlinear, akeh sing bisa urip kanthi nyata, nuduhake yen ora ana urutan tartamtu sing ndadékaké kanggo tuku produk. Sawetara konsumen bakal tuku merek sanajan wis ngerti, liyane bakal ngenali saperangan merek dhisik sadurunge nggawe tuku, ora ana struktur rantai sing pasti.

Dadi, carane marketing marketing nonlinier kanggo ngilangi blocker iklan lan sikap negatif wong duwe cara marketing tradisional? Kanggo miwiti, marketing nonlinear minangka pendekatan strategis tinimbang seri taktik. Ora ngganggu pengalaman pasif konsumen nanging ngidini dheweke dadi peserta aktif. Njupuk kayata merek Red Bull. Tinimbang merek nyoba kanggo ngyakinake konsumen supaya tuku produke, dheweke nggawe bagian saka urip konsumen liwat acara, olah raga olahraga, lan kepemilikan tim olah raga. Kanthi mengkono, padha bisa mbangun pengalaman babagan aspirasi prospek lan pelanggan.

Swatch lan Starbucks uga wis ngleksanakake pamasaran nonlinear kanggo ngliwati taktik pamasaran lan iklan tradisional. Umpamane, tinimbang nglebokake logo ing sisih pinggir bangunan kanggo mbokmenawa nggawe kesadaran, dheweke ngetokake jam sing bisa digunakake wong lan wektu sing padha.

Yen sampeyan anyar karo konsep marketing nonlinear lan sampeyan ngarep-arep bisa ngerjakake, disaranake kanggo ngenali sawetara merek sing wis diterapake lan sinau. Paling penting sampeyan kudu ngerti yen iku ora taktik chain, iku strategi sing dadi brand nggawe adol kanggo ngetik pasar.

Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bisa nimbang nonton video iki https://youtu.be/JiJ905EDk0k kanggo mangerteni kabeh babagan marketing nonlinear lan carane merek ing saindhenging donya nggawe karya.

November 28, 2017