Back to Question Center
0

Semalat Berbagi Tips Handy On Cara Stop Berhalus Phishing Serangan

1 answers:

Phishing ditemtokake minangka pendekatan scammy saka extracting sandhi lan data liwat saluran komunikasi elektronik tanpa kawruh pemilik. Phishing wis ana kira-kira rong dekade, nanging cukup kaget, wong isih dadi korban.

Oliver King, Customer Success Customer Semalt Layanan Digital, nuduhake pengalaman babagan carane ngayomi diri saka phishing.

Ing Juni 2013, Kaspersky Lab, sawijining perusahaan keamanan ngira sing kira-kira 37.3 yuta wong wis dadi korban serangan phishing ing taun kepungkur - tutorial fotografia para principiantes. Antarane sing kena pengaruh kalebu 1 yuta warga Inggris. Miturut Symantec, aktivitas phishing ing 2013 nyumbang kanggo 392 email saben dina.

Filter-filter spam sing digunakake dening panyedhiya lan perusahaan webmail kritis ing anggar-anggeringi serangan phishing. Nanging, yen ana wong sing nemokake dalan menyang kothak mail, sampeyan bisa nggunakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo njamin sampeyan ora dadi korban.

Yen katon curiga, paling mungkin salah

Ing kasus paling, phishing asring katon amis. Typos minangka pratandha apik kanggo nunjukake yen email ora bener. Ing Guardian mbokmenawa nglawan titik iki, nanging ing kasus bank ngirim sampeyan email, typos minangka bendera abang.

Ndelok teliti ing alamat email

Yen sampeyan kerep nampa email saka perusahaan sing diwenehake, akeh organisasi nggunakake alamat sing padha. Yen sampeyan nampa email saka alamat anyar liyane, sampeyan kudu mrihatinake.

Ati-ati karo deadlines lan ancaman

Ing sawetara kasus, perusahaan sing diadegaké bakal ngidini sampeyan nglakokaké tugas kanthi cepet. Contone, eBay bisa njaluk panyuwun marang klien kanggo ngganti kata kunci kasebut kanthi cepet minangka akibat serangan-serangan cyber.

Aja ngerteni babagan perkenalan impersonal

PayPal, Amazon, bank, lan liya-liyane saben wektu ngirim email, kudu diwiwiti kanthi jeneng. Saliyane, phisher sing ngirim akeh email gagal nindakake iki. Iki minangka alasan kenapa email saka perusahaan sing duwe reputasi alamat sampeyan jeneng, umpamane, "Dear John".

Ngilangi formulir sing ditempelake

Yen sampeyan nampa email kanthi formulir sing diblokir njaluk sampeyan ngisi data pribadhi kayata rincian login lan bali maneh, ora. Merek Reputable ora bakal nggawe kayata panyuwunan liwat email.

Dadi seneng ing pranala web lan nomer telpon

Yen email njaluk sampeyan nelpon nomer lan menehi kapercayan pribadhi liwat telpon, nyoba njaluk informasi resmi liyane saka staf perusahaan lan nggunakake nomer organisasi kasebut. Yen sampeyan disuwun mbukak tautan sing katon legit, pindhah kursor ing ndhuwur kanggo nemtokake manawa sampeyan bakal dialihake menyang kaca liyane.

Ati-ati saka tumbak phishing

Panyuwunan iki ditampa kanggo serangan phishing sing berorientasi email sing wis disedhiyakake nyerang wong akeh kanthi pangarep-arep supaya pecahan sing signifikan bakal dadi korban.

Spear phishing minangka serangan khusus: tinimbang "Dear Client" email bisa alamat sampeyan kanthi jeneng asli utawa ngrujuk menyang transaksi sing wis mung dileksanakake.

Aja ngandhut phishing karo email wae

Serangan phishing ana hubungane karo email, nanging kedadeyan kanthi cara sing beda-beda. Situs web palsu lan aplikasi olahpesen cepet yaiku sawetara saluran liya, sing bisa diluncurake serangan phishing.

November 28, 2017