Back to Question Center
0

Sampeyan pengin Stop Spam? Pakar Semalt nemtokake Tip Cara Nyegah Filter Spam

1 answers:

Nalika nerangake pamasaran online lan tugas liyane, penting kanggo ngumpulake kabeh informasi sing perlu sadurunge nglakoni tugas kritis. Pendidikan ing serangan siber bisa migunani kanggo perusahaan. Kayata, bisnis bisa nampa informasi babagan cara ndeteksi lan nyegah email spamming uga isi online liyane. Teknik-teknik sing prasaja iki bisa mbantu perusahaan lan karyawannya nyimpen jutaan sumber daya sing bisa gampang diserang nalika serangan spam sukses - home temperature remote monitoring system. Sampeyan uga bisa nyimpen perusahaan ing sangsara kanggo njupuk hacks lan serangan spam sing bisa nggawe bisnis ilang akeh kanggo kriminal cyber.

Lisa Mitchell, Customer Success Manager Semalt , ngirim informasi kritis babagan cara ngatasi spam.

1. Alamat email.

Alamat email minangka informasi kontak pribadhi. Sampeyan kudu tetep rahasia. Ing kasus panggunaan online, ora menehi alamat email menyang situs web utawa online sing asli lan kapercayan bisa dipertanyakan. Paling spammer nggunakake alamat email kanggo ngirim email. Nyimpen alamat sampeyan bisa njaga langkah-langkah sampeyan. Sampeyan uga ora mbukak lampiran saiki ing email spam. Dheweke bisa ngemot Trojans, sing bisa nyebabake akeh fungsi ala ing komputer korban.

2. Aja batal..

Nalika email spam ngandhut pranala, iku penting banget kanggo ora ngilangi apa-apa. Kaping pisanan, iki palsu amarga sampeyan ora melu ing langganan apa wae. Salajengipun, proses iki ngonfirmasi marang spammer supaya alamat email kui bisa digunakake kanggo nindakake serangan liyane ing mangsa ngarep. Menapa malih, link kasebut bisa nglakokke tugas angkoro liyane ing PC kanthi nindakake kerusakan akeh.

3. Aja ngemot pranala ing email spam.

Tautan kasebut bisa ngemot malware utawa bisa ngleksakake kode pangguna ing smartphone. Ing kasus liyane, akun kasebut nandheske marang spammer menawa alamat email kasebut bener. Opsi iki nilarake spammer kanthi target sing bener sing bisa ngirim luwih akeh alat spamming utawa phishing. Salajengipun, pranala-pranala kasebut bisa ngemot piranti-piranti peretas sing bisa narik kawigaten browser sampeyan menyang komputer backend-remote, lan entuk akses menyang informasi pribadi.

4. Gunakake email individu kanggo karya.

Kanggo wong sing duwe situs web pribadi, iku penting ora kanggo nerbitake karya dhewe. Penghindaran iki amarga para peretas lan scammers duwe alat sing bisa njaluk email saka situs web kasebut lan digunakake kanggo serangan spam. Yen sampeyan perlu nggabungake layanan email, penting kanggo nggunakake layanan email gratis kanggo fungsi iki.

Kesimpulan

Akeh bisnis lan wong sing tiba ing serangan spam. Ing kasus-kasus sing paling umum, spam nyebabake akeh usaha sing gagal, sing bisa dadi sukses nalika nemokake korban sing ora curiga. Akibaté, buruh lan entitas manéka perusahaan bisa ngrugèkaké serangan-serangan cyber lan uga hacks liya déning pihak-pihak kanthi niat nandhang. Pendidikan lan kesadaran bisa nylametake perusahaan kanthi akeh wektu, sumber daya, reputasi lan agony sing bisa ditindakake dening penjahat cyber nalika serangan sukses. Ing pandhuan iki, sawetara cara sing bisa dideteksi lan supaya spam kasedhiya. Saka teknik kasebut, sampeyan bisa waspada marang email kasebut, lan nanggapi kanthi temen-temen tanpa ana alangan.

November 28, 2017