Back to Question Center
0

Saham Semalt 3 Trik Tergugat On Spam Pertarungan

1 answers:

Email minangka salah sawijining cara paling gampang lan paling efisien kanggo ngirim pesen. Email wis dadi cara sing bisa dipercaya manawa perusahaan akeh entuk manfaat kanthi ngotomatisasi macem-macem tugas kayata verifikasi sign ups lan langganan. Various otomatis lan kabar bisa nggayuh pangguna meh langsung liwat email.

Sayange, penjahat cyber duwe pilihan nggunakake spam kanggo nindakake usaha. Umpamane, ana akeh email spam sing ngeculake email akeh wong. Email spam iki ngemot akeh bots sing bisa nggawe wong gagal entuk maksimal promosi kampanye. Ing kasus liyane, pesen kasebut ngemot pranala sing gampang njupuk wong menyang kaca phisher.

Sawetara metode sing disedhiyakake dening Lisa Mitchell, pakar terkemuka Semalt , bisa mbantu sampeyan tetep adoh saka pesen spam.

1. Tansah email sampeyan rahasia.

Alamat email iku kabeh sing perlu kanggo nindakake tugase. Tetep rahasia email sampeyan penting. Aja ngekspor email menyang akeh wong amarga bisa nambah kasempatan kanggo ngilangi spammer. Menapa malih, sampeyan bisa njaluk pesen spam menyang kabeh email ing kothak layang. Kanggo individu sing duwe situs web, aja nggunakake email ing sembarang post. Spammers duwe alat otomatis sing bisa nemokake lan nggunakake alamat email saiki ing situs..

2. Gunakake filter spam.

Iki minangka piranti lunak sing nduweni potensi mendeteksi lan mblokir email spam. Perangkat lunak kasebut duwe akeh cara lan sumber daya sing nggawe wong mbedakake email spam saka email sing bisa dipercaya. Mesthekake yen sampeyan nggunakake blockers spam teka saka perusahaan sing dipercaya. Email iku cara sing apik kanggo nggawe spam dadi virus. Mulane, padha njaluk blockage cepet. Google nduweni email alamat email kanggo spam lan bisa nyaring sawetara pesen kasebut. Sampeyan uga bisa mindhai lampiran malware lan Trojans.

3. Aja klik kanthi tiris.

Konfirmasi kredibilitas URL sadurunge sampeyan ngeklik. Salah siji cara penting kanggo nyegah konsekwensi sing mbebayani yaiku nyegah email saka spammer. Pisanan, ngeklik pranala bisa nggawe sampeyan nampa ing kaca phisher. Kapindho, lampiran sing ana ing email spam bisa ngemot Trojans, sing banget mbebayani nalika nerangake keamanan komputer. Wong sing nindakake SEO utawa tugas liyane ing spam nggunakake piranti sing nglacak keterlibatan. Piranti kasebut tegese ngeklik apa-apa ing email spam bisa ngirim umpan balik menyang wong-wong mau, ngonfirmasi manawa alamat email sah kanggo digunakake ing situs web apa wae.

Kesimpulan

Akeh kedhaftar internet tiba kanggo spam lan serangan cyber ala liyane. Sapa sing njelajah internet bakal nemokake akeh email sing teka saka sumber sing ora dingerteni. Email iki bisa ngemot kampanye iklan uga tugas liyane sing mbutuhake pangguna kanggo nglakokake tugas panggilan-kanggo-tumindak. Paling iki email spam nggawe pangguna nandhang mundhut sing signifikan uga nambah kerentanan situs web. Sampeyan bisa ngatasi akeh masalah babagan spam kanthi nggunakake pedoman ing ndhuwur. Menapa malih, wonten kathah upaya hack ingkang saged panjenengan lampahi kanthi ngalih saking spam.

November 28, 2017
Saham Semalt 3 Trik Tergugat On Spam Pertarungan
Reply