Back to Question Center
0

Praktek Praktis Saka Semalt: Cara Nyiyapake Iklan Media Sosial Sampeyan Kanggo Sukses

1 answers:

Ora ana sing bisa nyalahake kasunyatan sing media sosial minangka platform paling apik sing bisa nyedhaki merek Z (generasi) lan millennial. Ing kasunyatane, 95% kabeh wong dewasa ing antarane umur 18 lan 34 luwih bisa nimbang tuku saka merek sing didhukung ing platform sosial sing digunakake.

Nalika nerangake marketing, sampeyan bisa uga mikir marketing media sosial sing dibayar - companies with cloud computing services. Iki nyedhiyakake laba gedhe babagan investasi karo pengeluaran minimal. Iki nyebabake maca apik kanggo perusahaan cilik lan medium plus startup sing ora duwe otot finansial kanggo nyusun kampanye massive.

Kanthi atine, Julia Vashneva, pakar terkemuka saka Semalt , Layanan Digital, ndelok tips carane ngoptimalake kampanye media sosial murah

Apa pengujian

Ing kalangan militer, ana sing disebut agresif kepramukaan. Iki minangka taktik ing ngendi battalion ngirimake klompok cilik kanggo ngukur musuh. Sampeyan bisa nggunakake Scouting agresif ing kampanye, nanging ngirim ngirim pasukan, sampeyan bakal ngorbanake sumber daya sampeyan. Dening panggolekan dhuwit ing sektor sing beda-beda, sampeyan bisa nemtokake manawa ROI luwih apik.

Pilih jaringan sing cocok

Grup target sing beda duwe demografi sing beda. Contone, wong enom antarane umur 25 nganti 34 nggunakake Facebook luwih akeh..Akun iki mung 29.7% saka kabeh kedhaftar. Apike, pangguna Facebook umume wanita karo 77% sing nggunakake situs kasebut dibandingake 66% kabeh wong.

Yen sampeyan njupuk YouTube menyang gambar, banjur stats beda sethithik. Kene wanita mung nyumbang 38% pangguna karo liyane sing jelas lanang. Sabanjure, luwih saka 50% kabeh tampilan digawe ing salah siji tablet utawa piranti genggam sing nggawe becik kanggo nargetake kedhaftar seluler.

Kanthi kabeh tokoh iki sampeyan bakal kaget yen mung 9% SMB nggunakake media sosial kanggo nuduhaké merek. Minangka kaya, sampeyan bisa njaluk pinggiran liwat completion karo soko prasaja banget.

Temokake wektu sing tepat kanggo nuduhake isi

Saiki sampeyan wis nemtokake sapa sing bakal ditargetake, iku penting kanggo nemtokake wektu sing becik kanggo nuduhake isi kasebut. Sawetara ahli nyaranake sampeyan kudu nglakoni nalika sawetara dina midweek luwih saka 1 lan 3. Nalika nate Twitter wektu iku beda - tweeps aktif antarane 9 ing esuk lan 3 ing wayah sore.

Sinau babagan jadwal

Yen bisa dadi angel kanggo nemtokake nalika jaringan aktif amarga zona wektu sing beda-beda lan faktor liyane, sampeyan ora bisa salah nalika sampeyan ngatur jadwal kanthi becik. Njupuk notebook lan nyedianake kanggo jadwal tweets, blog, video lan info liyane sing cocog. Sampeyan bisa malah ngotomatisasi proses nggunakake plug ins.

Ngandhani kualitas

Kanthi samesthine, sukses kampanye media sosial sampeyan dadi salah siji - kualitas isi sing dikirim. Aja nguciwani. Kirim isi sing nambahake nilai potong calon pelanggan lan saiki; soko sing bakal dipeksa kanggo dituduhake.

November 27, 2017