Back to Question Center
0

Pakar Semalt: Perisai Proyek Google Mbantu Ngluwihi Serangan Saka Peretas

1 answers:

Wong kudu miwiti ngenali nilai sing perusahaan gedhe saiki. A gedheumpamane apa sing ditindakake Google kanggo wartawan sing dadi korban serangan DDoS massive. Perusahaan nyapu lan nyepetake komputasi rumitdaya kanggo nyelehake hack ing pungkasan.

Brian Krebs minangka blogger keamanan veteran. Serangan kasebut wiwit nalika dheweke ngetokakepraktik bisnis klompok siji, sing banjur ditompol kanthi nerbitake serangan DDoS (disebarake layanan) ing sistem kasebut.DDoS ora anyar minangka peretas digunakake saka wektu kanggo wektu. Nanging, kasus tartamtu iki beda, lan hack luwih kuat tinimbangtau. Krebs ngakoni nandhang serangan DDoS sadurunge, nanging ora ana sing gedhene.

Artem Abgarian, the Semalt Senior Customer Success Manager, pracaya yen alasan kanggo iki sing peretas duwe senjata luwih saka tau sadurunge ing pembuangan singkanggo nindakake serangan. Awalipun, target paling populer yaiku Windows PC lawas. Wong-wong bakal ngundang wong-wong mau supaya bisa ngarahake spamlalu lintas menyang situs korban kanthi tujuan ngetok offline. Kanthi keragaman piranti online online, peretas saiki duwesawetara kemungkinan kanggo milih wong kasebut.

Ing kasus Krebs, para peretas digunakake botnet kanggo ngresiki serangan. Padha banjurdigunakake sawetara alat IoT (Internet of Things) sing kagolong ing blogger..Iku utamané kamera IP, router, lan perekam video digital,kabeh duwe akses internet. Sebagéyan piranti kasebut duwe sandhi sing lemah utawa coded kanggo ngindhari saka gangguan.

Situs web Krebs minangka sumber informasi penting kanggo pamirsa online sakakomunitas keamanan. Nggunakake macem-macem opsi sing kasedhiya kanggo wong-wong mau, kaya sing dituduhake ing ndhuwur, padha bisa ngalahake situs kasebut, lan mesthekakeiku tetep mudhun tanpa wates. Serangan DDoS saka peretas minangka bentuk censorship anyar. Serangan iki njaga informasi saka pamirsa.

Ing titik iki, siji bakal kepéngin ing ngendi Google mlebu ing kabeh iki. Salah sijiNganyari anyar saka Google yaiku sing padha ngluncurake "Project Shield". Inisiatif proyek kasebut kanggo nylametake wartawan kasebutminangka Krebs. Iku nyegah saka nampa serangan DDoS ing situs web.

Project Shield mandhiri wartawan server kasebut supaya bisa digunakake kanggo nresepsembarang lalu lintas angkoro diarahake menyang situs web kanthi niat banget. Sistem iki ora mung ono gunane para wartawan singdadi korban kanggo peretas. Panganggone uga nyedhaki negara-negara sing bola-bali ngisore isi kasebut kanthi nggunakake serangan DDoSpemerintah.

Kapisan, Krebs nganakake perusahaan sing dikenal kanthi jeneng Akamai kanggo ngurus isi kasebut.Nanging, perusahaan manajemen isi ora bisa tahan maneh kanggo nglindhungi situs web saka serangan gedhe-gedhe kaya iki. Perusahaan liyanemarang Krebs manawa jinis layanan Akamai sing disedhiyakake bakal nyedhak nganti $ 200.000 saben taun.

Kanggo ngetokake crita cekak, serangan ing situs web Krebs minangka indikasi sakawong sing penting kudu dilebokake ing situs web keamanan. Yen ora nggunakake Google kanggo tujuan iki, perusahaan liyane nyedhiyakake layanan sing padha.Kanthi njupuk kauntungan saka iki, para pamilik situs web ngurangi risiko serangan DDoS sacara signifikan, amarga para peretas saiki digunakake minangka peretas sing kuatsenjata.

November 28, 2017
Pakar Semalt: Perisai Proyek Google Mbantu Ngluwihi Serangan Saka Peretas
Reply