Back to Question Center
0

Pakar Semalt: Ngomong karo Spam Email Utawa Junk

1 answers:

Pesen sing ora ditampa dening pengguna internet liwat e-mail dikenal minangka email spam (uga dikenal minangka sampah). Miturut ahli internet, panggunaan spam wis akeh 'wiwit pungkasan taun 1990-an, lan saiki dadi tantangan paling umum sing dialami para pengguna web. Alamat email saka panampa spam diwenehake dening spambots, sing minangka situs otomatis sing nyusup web nggolek alamat email.

Ing babagan iki, Oliver King, Manajer Sukses Semalt , deliberates jinis spam email umum, teknik spam lan cara ngatasi pesen spam.

Ana macem-macem formulir spams email, paling umum sing digawe kanggo nambah penipuan langsung utawa rencana bisnis legit. Biasane, spam digunakake ing promosi akses menyang program bobot mundhut, gambling online, kesempatan kerja lan obatan farmasi murah. Spam digunakake kanggo nindakake scam email. Conto sing misuwur yaiku penipuan biaya sing luwih dhuwur ing ngendi korban nampa pesan email kanthi tawaran sing mesthi menehi hadiah. Penipu menehi kasus ing ngendi awis mbayar ditampa saka korban sadurunge njaluk kanggo jumlah sekaligus sing dienggo bareng antarane sawetara penjahat online. Sawise pembayaran digawe, penipu mungkasi responden utawa ngupayakake cara anyar kanggo njaluk luwih akeh dhuwit..Email palsu minangka wangun spam palsu, sing ngirim email minangka komunikasi resmi saka pemroses online, bank, lan institusi dhuwit liyane dikirim menyang individu. Biasane, panrima teks langsung panarima menyang situs web sing meh podho karo situs organisasi resmi, lan pangguna dijaluk kanggo menehi katrangan pribadi kayata kertu kredit lan informasi mlebu. Mulane, panganggo internet dielingake marang mbukak email spam, ngeklik utawa nanggapi pesen. Tambahan, pesen email spam bisa ngenali jenis malware liya liwat skrip, pranala menyang situs sing ngemot virus utawa lampiran file.

Ana akeh teknik sing digunakake dening spammers kanggo ngirim email sampah menyang panampa. Paling penting, Botnet ngidini penipu internet nggunakke C & C utawa server command-and-control kanggo njupuk lan nyebar spam banget. Kapindho, Snowshoe spam minangka pendekatan kanggo nggunakake sawetara email lan alamat IP kanthi reputasi netral kanggo ndhistribusake spam. Akhire, spam email spam minangka teknik sing berkembang antarane penipu. Iki perlu ngirim pesen email tanpa subyek lan garis awak. Cara iki uga bisa digunakake ing panen direktori, ing ngendi server email diserang kanthi tujuan ngèkspor alamat email kanggo distribusi kanthi nemtokake alamat sing ora bener utawa diwiwiti. Ing penipuan iki, spammers ora mbutuhake ngetik garis pesen nalika ngirim email. Ing kasus liyane, teks email kosong bisa ndhelikake cacing lan virus sing bisa disebar liwat kode HTML sing digabungake menyang email.

Nampa sawetara jinis spam ora bisa nyingkiri. Nanging, pangguna internet bisa ngilangi jumlah sampah sing mateni kothak mlebu. Paling sarwa aweh email nyedhiyakake panyaring spam kanggo mindhah pesen curiga menyang folder junk. Mbusak, mblokir lan nglaporake conto email sampah minangka cara liya kanggo nyegah pangguna saka nampa email spam menyang kothak mlebu. Perlindhungan ekstra bisa dirambah kanthi nambah panyaring anti-spam pihak katelu ing pesen email ing email klien lokal utawa malah nggawe daftar putih sing kalebu alamat utawa domain tartamtu sing dipercaya panganggo utawa suwe kanggo nampa email.

November 28, 2017
Pakar Semalt: Ngomong karo Spam Email Utawa Junk
Reply