Back to Question Center
0

Ngoptimalake On-Page SEO Kanggo Ngasilake Nilai Kanggo Website Sampeyan - Riset Saka Semalt

1 answers:

Kanggo bisnis online, entuk jangkoan sing nyukupi, utamane ing internet iku kunci. Kanggo pemasar internet, nampilake kehadiran sing kuat ing platform internet kaya mesin telusur lan media sosial biasane dadi tujuan utama. Tahap iki yaiku ngendi Search Engine Optimization bakal diputer. Tujuan kampanye SEO kuwi ngasilake lalu lintas kualitas kanggo situs web e-commerce sampeyan kanthi ndhaftar posisi paling dhuwur ing SERP standar saka sawetara kata kunci sing spesifik. Ing babagan iki, luwih akeh situs sampeyan katon, luwih akeh wong sing nggoleki tembung kunci tartamtu iki bakal ngeklik halaman sampeyan - frezyderm intim.

On-Page SEO mbantu kaca ngasilake otoritas ing asil panelusuran mesin liwat aspèk kaya pilihan tembung lan nggawe isi. Kaca web sing katon pisanan duweni kesempatan 99% kanggo njupuk paling klik, utamane nalika isi kasebut cocog. Nanging, tugas iki ora gampang banget.

Lisa Mitchell, Customer Success Manager of Semalt , nggambarake sawetara cara kanggo ngoptimalake on-page SEO:

Pilihan tembung kunci

Kaya tantangan SEO liyane, tugas utama nemokake tembung kunci kompetitif.Aplikasi kayata Google AdWords lan SEMrush bisa mbantu sampeyan nemokake tembung kunci sing duwe kompetisi sing kurang. Tembung kunci sing penting digunakake ingisi web. Kene, konsep iki yaiku yen sampeyan nyakup tembung kunci ing isi web sampeyan, Google crawler bot indeks isi lan sampeyankaton ing asil panelusuran Google nalika mbesuk ana ing klik..Kata kunci kudu kasedhiya ing bagean tartamtu singkaca web kanggo entuk CTR iki. Misale, penting kanggo nyakup kunci ing judul kaca, deskripsi meta uga kacaisi dhewe. AdWords nduweni fitur sing nuduhake metrik lan analisis kuantitatif kinerja tembung kunci.

Pilihan Seleksi

Isi kudu cocog karo niche sing sampeyan targetake. Ana kudu dadi panggonan sing cocok kanggo tembung kunci ing kaca kasebut. Isi kudu dawa sing layak, gumantung saka tampilan desktop utawa tampilan seluler.Priksa manawa sampeyan ora duwe duplikat isi ing kaca sing sampeyan ngoptimalake. Konten duplikat ngenalake akeh URL, ngurangi kaca wewenang lan uga peringkat.

Desain halaman

Kanggo Google ngurutake kaca, iku kudu responsif, ramah lan selulerisi sing cocog. Algoritma Google awards kaca dening maksud lan pengalaman user. Sampeyan kudu nggawe kaca web sing nglakoni pangguna sawetara wektu, gampang digunakke lan uga kanthi cepet kacepetan. Kalebu sawetara pranala media sosial uga video bisa dadi ekstrakauntungan.

Kesimpulan

Kanggo saben wiwitan online, sawetara marketing digital penting.Akeh perusahaan nganggo teknik SEO lan kasil nggawe akeh pelanggan metu saka prasaja ing kaca SEO lan situs web desain tugas. Kanggo suksesonline, sawetara sing penting ing kaca Faktor-faktor SEO perlu ketaatan sing ketat. Contone, pangguna bisa nggolek aliran lalu lintas saka tembung kunci kasebutpilihan uga entuk manfaat saka tingkat konversi dhuwur saka kampanye SEO sukses. Sawise nggunakake pedoman ing ndhuwur, sampeyan onlinemarketing bisa dadi apik banget. Tip iki ora mung digunakake kanggo njupuk akeh pengunjung nanging uga muter bagean ing timbal generasi uga minangka ngubah pengunjung menyang panuku.

November 27, 2017