Back to Question Center
0

Nglindhungi Piranti Saka Alat Spyware: Tips Saka Semalt

1 answers:

Wiwit email metu, spam wis dadi tembung web. Carane kita bisa nemtokake kanthi tepat? Ing istilah sing prasaja, email spam nuduhake jinis isi sing ora dikarepake dening panampa. Ing kasus-kasus sing paling umum, iku email siji karo iklan, sing dikirim menyang macem-macem alamat sing ora tau langganan kanggo nampa isi kasebut. Spammer seneng nggunakake pendekatan kayata dhaptar pembelian alamat, kontes palsu, program panen email, lan penawaran freebie palsu kanthi tujuan ngembangake dhaptar email.

Oliver King, pakar Semalt Layanan Digital, menehi sampeyan pandhuan akurat babagan cara nglindhungi dhewe spam lan virus.

Masalah disebabake Spam Mail

Ana macem-macem alasan ngapa wong ngirim ora nampa email spam. Sawetara cara sing tenan nyusahake kalebu kasempatan yen sampeyan bakal mbalekake pencurian identitas utawa ngidini hacker ngemot malware lan virus menyang gadget sampeyan. Ing kahanan paling awon, sampeyan bisa uga dikenani biaya kanggo kejahatan web yen sampeyan mbantu spammers tanpa sadar..Kahanan kaya mengkono nangani item dicolong utawa dhuwit laundering. Pendekatan paling apik kanggo nangani pesen spam mung mbusak. Minangka panemu umum, nalika sampeyan nemokake soko sing katon apik, sampeyan kudu ngelingake, mung supaya ora.

Cara Nglindhungi Diri saka Spam Mail

Sanajan bisa angel ngalang-alangi spam, nanging sampeyan bisa ngurangi lan malah ngilangi jumlah spam sing teka ing kothak mlebu sampeyan kanthi nggunakake aplikasi anti-spam sing efektif. Kanthi kemajuan ing software intelijen, mayoritas panyaring anti-spam bisa ndeteksi kanthi robot, sing isi sah lan pesen sing spam karo campur tangan manungsa sing winates. Ing kasus yen panyaring spam gagal ndeteksi pesen spam, pemilik alamat email bisa nglengkapi isi kasebut. Kanthi mengkono, panyaring bisa ngenali ancaman anyar.

Kanthi nyetel aplikasi proteksi keamanan internet sing efektif, sampeyan bisa ngurangi ancaman email spam kanthi nggawe manawa ora njaluk dalan menyang kothak mlebu lan folder kritis liyane. Menapa malih, mayoritas aplikasi keamanan internet njamin kedadosanipun dipun lindungi saking ancaman phishing, ingkang saged dados sae ing kahanan ing salebeting email kasebut dados genuine nalika boten. Amarga kasunyatan sing dikirim email kanggo rincian bank, njaga marang phishing minangka fitur penting ing kabeh alat anti-spam.

Relevansi Aplikasi Keamanan Bundling

Nalika tuku perangkat lunak anti-spam, penting kanggo milih paket sing dibundelake karo keamanan antivirus wiwit bagean pesen spam didominasi karo malware lan virus. Kanthi nginstal aplikasi lunak siji ing komputer sampeyan, sampeyan bakal luwih gampang manawa ngembangake proses ngamanake data sampeyan uga nalika nambahi sistem kapercayan sampeyan. Sanajan program anti-spam duwe kapasitas kanggo ngalihake isi saka kothak mlebu, gadhah aplikasi lunak antivirus konkrit mbantu njaga komputer nalika sampeyan mbukak pesen spam kanthi sengaja.

November 28, 2017
Nglindhungi Piranti Saka Alat Spyware: Tips Saka Semalt
Reply