Back to Question Center
0

Mungkasi Worrying About Win32 / Zum! Trojan! Semalt Ngumumake Panduan Anti-Virus

1 answers:

Win32 / Zum! Trojan, minangka jeneng nyaranake, minangka malware Trojan sing ndadekake intrusi rahasiaing Windows PC. Sampeyan ora bakal ngerti nganti iku diwiwiti aktivitas malevolent. Pisanan, ora bisa ngaktifake antivirus kanggo nyegah deteksi.Banjur kandhungan kasebut ing pendaptaran ing ngendi iku tetep ngganti lokasi kanggo bingung pangguna. Paling awon, Win32 / Zum! Trojan ndadekakesalinan dhewe banjur nyebar menyang sistem berkas liyane. Lan yen sampeyan nglampahi paling wektu online, banjur ngundhuh perangkat lunak malware lan spywarevirus saka server remot. Iku ngipi elek mung mikir saka karusakan sing bakal nimbulaké.

Ahli anjog saka Semalt ,Julia Vashneva, wis nglebokake pandhuan sing trep babagan carane nyingkirke virus sacara efektif.

Apa sampeyan kena infeksi?

Sampeyan bisa njaluk Win32 / Zum / Trojan liwat:

  • email spam
  • file sing dienggo bareng karo jaringan p2p, semburan
  • drive flash kasebut
  • ngeklik pop-ups, pranala, lan sawetara iklan

Sawise trojan kasebut nginfèksi PC sampeyan, mesin kasebut kasir, sawetara programgagal nglakokake menehi kasalahan, browser web tetep nabrak lan data pribadi sampeyan bisa dicolong banjur njaluk digunakake kanggo defraud sampeyan sampeyandhuwit. Kasus ing titik, informasi kartu kredit bisa digunakake kanggo susu sampeyan garing. Dadi, piye carane mbusak Win32 / Zum! Trojan? Sambungake kanggo mangerteni.

Ana rong cara sing dicoba lan dites ngilangi Win32 / Zum! Trojan malware..Sampeyanbisa milih milih cara manual utawa piranti lunak. Banjur bakal nyisihaken ancaman kanthi tingkat nada kambuh nul. Ing kasunyatan, iku apaahli bakal menehi rekomendasi tetep mbudidaya wektu sing bakal ditindakake kanthi manual mbusak malware kasebut.

Miwiti cara manual

Langkah 1: Mulai utawa boot PC kanthi aman INA kanthi jaringan

  • menyang menu wiwitan
  • klik restart
  • nalika sistem boot yaiku tombol "F8" (tombol)
  • menu boot tingkat dhuwur katon
  • pilih "mode aman karo jaringan" banjur pencet tombol enter

Langkah 2: Mateni malware nggunakake task manager

  • pencet tombol 'Alt', 'Ctrl' lan 'Del' bebarengan
  • jendhela task manager muncul ing layar
  • ing tab proses, ngenali lan mateni proses kasebut. Cukup klik sapisan lan pilih 'Akhir Tugas'.

Langkah 3: Mbusak Win32 / Zum! Trojan saka panel kontrol

Langkah 4: Mbusak ekstensi browser Win32 / Zum! Trojan ing Mozilla, Chrome,Internet Explorer, Opera utawa browser sing sampeyan gunakake

Langkah 5: Mbusak kabeh file Win32 / Zum! Trojan saka pendaptaran

  • pencet tombol windows (W) lan R bebarengan
  • kotak kothak katon. Ketik 'regedit' banjur OK
  • golek lan mbusak kabeh file angkoro

ancaman wis ilang. Seneng tentrem pikiran.

Mbusak Win32 / Zum! Trojan nggunakake piranti lunak

Nggunakake piranti lunak anti malware sing kuat yaiku cara paling gampang lan paling efektifnjupuk nyisihaken saka Win32 / Zum! Trojan. Piranti lunak ngoperasikake cepet lan lengkap kabeh file kalebu keyloggers lan rootkit. Ikumbusak malware nalika ngatur pangayoman nyata-wektu saka ancaman liyane. SpyHunter minangka program anti-malware banget, lan bisa dianggo ing kabehVersi Windows. Nyoba lan njaga sampeyan saka ngipi elek saka serangan Trojan.

November 28, 2017
Mungkasi Worrying About Win32 / Zum! Trojan! Semalt Ngumumake Panduan Anti-Virus
Reply