Back to Question Center
0

Mengko Bab Essere Pubblicato Su 3 Piattaforme Di Contenuti Superiore? L'orientamento Da Esperto Di Semalt

1 answers:

Duwe isi kualitas ora mung dadi faktor sing kudu dipikirake yen ana sing pengin diterbitake dening jeneng gedhe ing media amarga kudu duwe strategi entri uga. Kompetisi terus nambah, utamané yen siji target perusahaan kasebut minangka Forbes, Huffington Post, lan Business Insider. Iku bakal luwih abot sanajan syarat publisher beda-beda.

Yen salah sijine strategi, diwenehake dening pakar terkemuka Semalt , Frank Abagnale, ana kasempatan kanggo sukses.

Pitch Means Everything

Isi uga akeh sing dikarepake, nanging panyunting durung ngerti. Ana nganti penulis nggambarake iki kanthi miwiti kanthi medan tarik - dominio de site gratuito. Penulis, penerbit, lan pengusaha, David K. William, nyatakake yen sawijining pitch perlu ora mung apik karo standar, ananging astronomi amarga akeh editor sing nampa saben dina. Kuwi kudu duwe:

  • Garis subyek sing cedhak 15-20 detik wektu publisher.
  • Teks sing jelas lan concisely ditulis.
  • Siji swara sing wigati.
  • Blog apik kanggo nggawe serep.

Relevans lan Value Matter

Aspek loro kasebut biasane migunani saka kabutuhan maca. Panulis kudu nambani papan tamu minangka kasempatan kanggo tuwuh merek nanging ora ngedol konten. Daniel Vaczi kanggo AdHere nyatakake yen individu kudu nliti publikasi kanggo ngenali apa sing dadi basa pambuka. Editors kudu duwe alesan pracaya marang isi sing dikembangake. Kanthi sinau babagan pamirsa target, dadi bisa tetep tetep tren lan terus nuduhake konten sing penting kanggo wong-wong mau.

1..Owahan ing Huffington Post

Publikasi seneng blogger tamu, nanging ditutup jendela kanggo kontributor anyar ing Oktober 2015. Alasan sing diwenehake dening Catherine Alford, kontributor reguler, kanggo Careful Cents yaiku ana banjir isi ing platform amarga ngidini wong ngunggah lan ndeleng konten sing katon langsung. Ora ateges para panulis ora bisa nampa pos tamu kaya mung ing jeda tanpa wates. Para calon kontributor saiki kudu nganggo formulir pitch house.

2. Forbes Tresna Writers Produktif

Forbes biasane njupuk writers sing sadurunge wis nerbitake isi. John Steimle, penyumbang Forbes reguler, nyatakake yen publikasi nganggep individu sing duwe rekaman track lan bisa tundhuk paling sethithik artikel saben minggu. Siji bisa nggunakake media sosial utawa email kanggo ngubungi Forbes. Iku salah siji cara kanggo nggawe hubungan karo publikasi, sing menehi kesempatan kanggo sinau babagan cara operate, lan carane siap pitch catchy.

Yen ana sing kepenak karo lapangan, Forbes nyuwun supaya dikirim email lewat idea@forbes.com.

3. Business Insider Mahu Quality paling dhuwur

Kanthi luwih saka 60 yuta pamaca, publikasi iki menehi panemu sing apik kanggo penulis lan mung mbutuhake keahlian maneh. Taylor Lorenz nerangake yen sebagian besar panyumbang BI ana ahli saka macem-macem industri. BI njaluk kabeh kontributor potensial kanggo ngliwati materi sing ana kanggo mangerteni apa sing diarepake para panyunting, sadurunge nyediakake pitch.

Iku akeh banget bisa kanggo njaluk "siji-mati" diterbitake ing Business Insider. Padha uga nampi isi asli ing blog sakayene para panulis duwe hak kasebut. Panyumbang nyumbang menyang contributors@businessinsider.com nalika nyedhiyakake kapercayan, kategori pos, lan pranala menyang isi sadurunge diterbitake.

Kesimpulan

Njupuk pajanan kanggo konten utama perlu akeh karya. Ana wektu nalika wong tiba ing luck lan pungkasan digunakake kanggo penerbit amba. Nanging, senadyan dalan sing dawa kanggo wong liya, asil ing mburi mesthine saben usaha. Kanthi mbangun blog lan ngembangaken merek, lan kanthi mangkono nderek langkah-langkah pitch editor, nampi tujuan punika dados langkung mungkin.

November 28, 2017