Back to Question Center
0

Mbusak Filecout Trojan Saka Komputer Aman Kanggo Apik: Pandhuane Saka Semalt

1 answers:

Filescout minangka jaran Trojan jahat, sing bisa ngrusak komputer kanthi serius. Mulane, instalan aman saka malware iku pilihan paling apik kanggo pangguna. Oliver King, pakar Semalt Layanan Digital, nerangake carane mbusak Filecout Trojan saka komputer kanthi cara sing paling apik.

Filecout Trojan: Ringkesan

Malware khusus nyasar setelan gawan ing komputer. Sawise malware wis ngganti setelan gawan ing sistem operasi, gampang kanggo nindakake gangguan. Ngisor iki, Trojan ngundhuh file sing dibutuhake kanggo nginstal lan netepake anané ing komputer. Mesthine, iku tanpa ijin saka pangguna. Sawise Trojan ana ing sistem, kinerja komputer bakal mudhun, sing bakal ngganggu aplikasi liyane. Ing kasus sing luwih abot, Trojan bisa mateni program, saéngga bisa nggayuh kemampuan kanggo nindakake tugas tartamtu. Tanpa program aplikasi gawan kanggo ngreksa marang gangguan utawa siji kanggo nyedhiyani kabar babagan kegiatan sing curiga, malware bisa ngumpulake informasi saka komputer kanthi gampang.

Apa Sampeyan Mbusak?

Filescout Trojan minangka karya saka peretas jahat karo maksud sing ala kanggo komputer sing dituju. Iki dirancang kanggo mbebayani banget kanggo tujuan tartamtu iki. Siji bisa uga ora nyadari, nanging sawetara sinyal nambahake kacuriga, lan siji kudu nonton. Contone, yen komputer wiwit mlaku pangolahan luwih alon tinimbang biasa, iki cukup alesan kanggo mindai..Yen ana sing nelusur internet, lan browser tetep nggawa munggah jendela pop-up sing katon curiga, siji kudu uga njupuk wektu kanggo scrutinize komputer rapet. Iku ora wicaksana kanggo ngeklik ing jendhela pop-up iki. Ing kasus-kasus kasebut, bisa nyebabake file Filescout Trojan utawa file sing diinstal karo malware liya. Ngeklik pranala sing ora yakin yen riset wis nunjukake yen peretas nggunakake piranti kanggo ngawasi aktivitas ing internet lan ngumpulake informasi pribadi kayata informasi keuangan lan informasi tembung sandi.

Kanggo kabeh alasan kasebut ing ndhuwur, sampeyan kudu ngilangi Trojan Horse sanalika wong nemokake iku. Ora mung mesin sing dijaga, mangkono uga data sing ana. Ing ngisor iki minangka pandhuan langkah-langkah kanggo ngatasi masalah iki.

Mbusak file Filescout Trojan

Cara Otomatis:

Sadurunge tindakan liya, ngundhuh salinan software SpyHunter online. Iku program antivirus efektif, digunakake dening paling wong kanggo trek lan ngresiki kabeh ancaman lan infèksi ing komputer.

  • Sawise mbukak aplikasi antivirus, pilih mindai cepet lan ngenteni kanggo nganalisa kabeh file komputer
  • Kabeh ancaman potensial katon ing antarmuka. Pilih kabeh lan copot.

Metode Manual:

  • On task manager, pilih tab "kabeh proses", lan dhaptar kabeh proses mlaku bakal nuduhake ing kene. Nglacak berkas Filecout Trojan saka dhaptar banjur klik "proses pungkasan" ing dhasar ngisor jendhela.
  • Banjur tumuju proses saka pendaptaran. Nglacak berkas Filescout Trojan ing tombol pendaptaran "HKEY_LOCAL_MACHINE" lan busak.
  • Pungkasan, pindhah menyang disk instalasi program standar, bukak file Program Files lan mbusak kabeh file ing ngisor jeneng Trojan.

Kanggo nyegah sembarang kasus infèksi Trojan ing komputer maneh, sampeyan kudu ngilangi situs web sing ora perih, program sing ora pati ngerti, lan mbusak kabeh email spam Source .

November 28, 2017