Back to Question Center
0

Manfaat Expert: Big Data Analytics Kanggo Apa Iku Penting.

1 answers:

Data Gedhe, sampeyan kudu nggawe modhus kanggo "gedhe" ing abad XX, supaya sampeyan bisa ngowahi cara kanggo nandhang sangsara, grandes y pequeñas. Analyze data Big Data lan liya-liyane minangka panganggone asosiasi wis duwe fasilitas sing luwih apik kanggo perusahaan kanggo menehi saran kanggo layanan pelanggan sing luwih apik.

Segera Igor Gamanenko, sing ahli ekonomi saka Semtube , wis ngetokake data gedhe kanggo nyedhiyani informasi luwih jero, ngowahi informasi babagan nyata lan ngasilake asil kanggo komersial keputusan. Nanging, ana pihak sing integral mbangun perusahaan sing ngupayakake daya saing. Big Data bakal ngrampungake pendhidhikan sing ana ing babagan pemikiran lan layanan ing babagan layanan lan layanan lan layanan

Iki minangka informasi babagan informasi babagan bisnis:

  • Mlebu menyang situs web resmi organisasi: ngowahi data sing luwih gedhe lan nduweni tanggung jawab kanggo ngatur organisasi. Puede conocer el rendimiento de las diferentes secciones de negocios y medir su eficiencia - maquina de fotografia nikon.
  • Panjaluke para siswa,
  • Komprehensif kompetisi lan strategi kompetisi: karo analisis data gedhe, bisa ngalahake kompetisi. Los resultados del análisis de big data presentan información confiable sobre el mercado..También wis ngupayakake akeh kompetisi. Iki minangka gagasan lan gagasan-gagasan lan strategi sing kudu ditindakake kanthi bener lan tepat kanggo wong liya.
  • Prodhuk lan layanan produk: mediasi informasi sing diwenehake dening perusahaan nalika nggawe transactiones lan interaksin karo klien, nanging perusahaan bisa nggabungake sing duwe klien. Kanggo entuk iki, perusahaan bakal ora bisa nyedhiyakake pendhudhuk kanggo layanan sing luwih dhuwur, sing bakal bisa ngupayakake proyek anyar lan ngupayakake prodhuk layanan produk.
  • Controle su marca: kanggo wong sing nganggep respetable ing donya bisnis, nganggep yen wis ana ing wektu sing saiki dadi administrasi. El Análisis de Big Data ngidini minangka salah siji organisasi sing ngaktifake lan ngupayakake kagiyatan sosial ing masyarakat kanthi prasaja. El análisis da una buena idea de cómo se organización en la web. Los resultados del análisis también informan sobre las áreas que pueden necesitar mejoras.
  • Minimalitas keputusane bakal ditindakake: data ngetokake data gedhe kanggo informasi sing bisa digunakake kanggo ngilangi keputusan sing bener. Para pamilik bisa ngupayakake perusahaan sing bisa ngupayakake bisnis, supaya bisa ngupayakake perusahaan sing nduweni kaprigelan lan kepenginan kanggo nganakake dhuwit. Ora ana wong sing kepengin nggawe keputusan kanggo ngumumake informasi babagan data gedhe.

Conclusión

Mengkoake data-data gedhe ing wektu nyata, supaya perusahaan bisa ngowahi gagasan-gagasan, ngurangi résistènsi lan ngirim keputusan. Apamaneh, data kasebut bisa ngasilake kompetisi kanggo para ahli bisnis lan ahli ekonomi sing penting.

Apa sing dianggep kaya ngono iku ora bisa nyedhiyakake bisnis, entitas, lan entuk manfaat kanggo entuk manfaat saka maneka negara. Ing industri iki, perusahaan bakal nyedhiyani data sing luwih gedhe babagan sistem digital. Sampeyan bisa nyedhiyani pendhidhikan profesional kanggo analisis. Ing wekdal punika, karyanipun boten dipunginakaken kanggé pikantuk integritas ingkang wonten ing jaman sapunika, kadosta logistik ing sadhuwuring produksi lan produksi prodhuksi

November 28, 2017