Back to Question Center
0

Malware Lan Cara Kanggo Ngalangi Iku - Semalt Bakal Nuduhake Sawetara Trik

1 answers:

Julia Vashneva, Manager Semalt Sukses Manager Senior, arep mbukak mata kanggo sawetara trik sing perlu dilakoni nalika diserang dening malware.

Meh kabeh kita wis ditangani karo virus komputer lan malware ing sawetara bagean urip kita. Aku bener to? Ora seneng virus; tinimbang, sampeyan kudu nganggep keamanan online lan keamanan sampeyan ana ing risiko. Nalika komputer wiwit alon-alon, kuwi wektu sampeyan kudu ngilangi malware lan ngukur kanthi cepet.

Gunakake proteksi lapisan ing kabeh poin

Bab ingkang sepisanan sampeyan kudu nggunakake proteksi berlapis ing saben titik. Iki bakal njaga sistem sampeyan kanthi aman saka serangan basis web, kerentanan online, mutasi virus lan download kanthi manual. Kanggo pangayoman maksimum, sampeyan kudu ngaktifake piranti lunak proteksi ancaman jaringan lan mindhai piranti kaping pindho utawa kaping pindho saben minggu. Sampeyan bisa uga nyoba Sistem Pencegahan Intrusion, Firewall, Insight, SONAR, lan Antivirus kanggo safety online. Symantec Security Response nyathet yen kita kudu tetep piranti lunak lan sistem operasi kita sing anyar.

Ngurangi lumahing serangan

Ngurangi lumahing serangan kanthi wigati banget. Sampeyan kudu instal aplikasi sing dudu sampeyan nggunakake. Ayo kula ngandhani sampeyan yen endpoint sing resik utawa sensitif bisa nyebabake kerusakan maksimal kanggo sistem sampeyan. Mulane sampeyan kudu mindhai piranti sapisan ing dina lan tetep adoh saka nginstal perangkat lunak sing ora dingerteni lan ora dikarepake.

Nganyari setelan Proteksi Endpoint Symantec gawan

Ngapikake setelan perlindungan endpoint Symantec iku penting..Malah sawetara setelan bisa nggawa révolusi ing pangayoman online. Sampeyan kudu netepi setelan saben syarat sampeyan lan njamin privasi sampeyan supaya peretas ora nggawe sampeyan.

Tansah plugin browser dianyari

Paling panyerang ngevaluasi browser lan banjur nyoba kanggo nginfèksi sistem sampeyan. Mulane, penting kanggo netepake setelan browser lan plug-in sing anyar. Sampeyan ora bisa nggunakake Internet Explorer, Acrobat, Flash, lan Abode Photoshop tanpa mindhai komputer utawa piranti seluler. Akeh virus lan malware nglebokake sistem sampeyan liwat Internet Explorer. Dadi, luwih apik kanggo tetep adoh saka browser iki lan nyoba Google Chrome utawa browser liyane sing dipilih.

Blok panggolekan P2P

Salah sijine peretas cara sing gampang lan paling cepet digunakake kanggo ndhistribusake malware yaiku jaringan peer-to-peer (P2P). Sampeyan kudu tansah mblokir panggunaan P2P. Kanggo ngono, sampeyan bisa nggawe lan nglakokake kabijakan non-P2P kayata panggunaan komputer sampeyan kudu diwatesi supaya ora ana pihak liya sing bisa ngakses piranti sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa njamin yen komputer sampeyan wis disimpen saka malware lan virus nganti gedhe.

Pateni AutoRun

Sampeyan bisa ngetokake kedadeyan virus lan malware kanthi nguripake AutoRun. Nalika ngundhuh soko, sampeyan kudu tansah mateni supaya item sing ora perlu ora dipasang ing piranti komputer.

Mesthekake kabeh patches OS diterapake

Paling pungkasan, nanging paling ora sampeyan kudu nggawe manawa saben OS OS wis diterapake kanthi bener. Perusahaan kaya Apple, Microsoft lan Google layanan paket Pack, keamanan patches lan hotfixes kanggo pelanggan global saben sasi. Produk-produk kasebut mbantu kita mbenerake cacat ing sistem operasi kita. Sampeyan bisa entuk kabeh produk kasebut lan nginstal ing komputer kanggo pangayoman kanthi aman lan aman online. Apa sampeyan nggunakake Mac OS X, Windows utawa sistem operasi liya, sampeyan kudu tansah ngupdate browser lan program sampeyan kaping sapisan utawa kaping pindho.

November 28, 2017
Malware Lan Cara Kanggo Ngalangi Iku - Semalt Bakal Nuduhake Sawetara Trik
Reply