Back to Question Center
0

Luwih Apik Saka Bank Phishers? Mundhut Kanggo Panuntun Saka Semalt

1 answers:

Kegiatan penipuan online sing njupuk siji anyar karo phishing. OnlineLapangan iku sumber ekonomi sing jembar karo potensial pasar tanpa wates. Akeh situs web lan bisnis e-commerce nggunakake saluran iki kanggo entuk manfaatsaka akeh klien liwat web. Institusi finansial kayata bank duwe platform online, ngendi akeh transaksi bisakedadeyan. Bank-bank nandhang sangsara saka nerbitake paling peretas lan uga kasus penipuan internet sing cenderung nyolong mayuta-yuta adoh saka perbankaninstitusi lan uga wong sing nindakake tata cara bisnis dhewe.

Nanging, penipu lan kriminal liyane duwe kesempatan nggunakake platform iki. Palingkasus penipuan teka saka bank utawa situs web sing disusupi. Phishing nyedhiyakake nggawe kaca klon uga minangka situs kloning tartamtubank. Peretas bisa nggunakake cara kayata spamming utawa hooking browsers kanggo trick korban sing rentan menyang nyedhiyakake informasi terkenalmenyang kaca palsu. Akibaté, informasi perbankan pribadhi kebocoran menyang para peretas, ing ngendi bisa nemokake ribuan wong kasebut. Bankscenderung nandhang mundhut mundhut, uga perusahaan asuransi ngasuransiake tumrap bebendune iki.

Ana akeh cara liwat phishing bisa kedadeyan. Iku penting kanggo ngertikanggo nyegah serangan mbebayani. Sawetara metode iki pas karo sing liya nalika kombinasi siji utawa loro metode kasebut.

Max Bell, salah sawijine ahli anjog saka Semalt ,menehi kawruh menyang teknik phishing ing ngisor iki:

  • Cara Dragnet

Pendekatan iki kalebu nggawe mailing list panyedhiya email palsukaton kaya bagean kopral sah ngendi spammer ngirim email logo bank terus lan informasi kredibilitas liyane. Tujuanekene kanggo nggodho subjek menyang nyedhiyakake informasi pelanggan. Sawetara prosedur massa spam umum nggunakake metode iki.

  • Metode Rod-lan-Reel

Teknik iki entuk sawetara target langsung. Peretas bisa duwe sawetara informasi kontaksaka korban sing lagi ngetung. Banjur bisa nerusake sawetara cara sing ditargetake kanggo njupuk informasi saka pangguna. Informasi pribadhikayata rincian mlebu bank kanggo akses online bisa kabungkus kanthi cara iki.

  • Cara Lobsterpot

Teknik iki entails nggawe situs web palsu sing katon kaya kaca sah. Saben kaca,popup, lan fungsi layanan minangka salah sijine situs perbankan sing sah. Liwat nargetake niche sing sempit, pidana cyber bisa bisakanggo nggunakake teknik spamming kanggo ngaktifake korban kanggo nanggapi email utawa nindakake prosedur perbankan ing domain palsu.

  • Gillnet Phishing

Cara iki nyebabake nyuntikake sawetara script utawa kode ing browser korban. Akibaté,penipu bisa entuk akses menyang penekanan tombol nalika ngunjungi situs web perbankan sah. Menapa malih, sampeyan bisa ngarahakemenyang situs web palsu.

Kesimpulan

Penipuan Internet minangka masalah umum sing dumadi ing institusi perbankan saiki. Akeh wongnandhang saben dina saka akibat saka peretas lan penjahat cyber liyane sing nglakoni sawetara transaksi penipuan. Phishing lan spammingserangan ngedhunake informasi pelanggan lan data marang wong-wong sing cenderung nyingkir kanthi akeh awis. Sampeyan bisa sinau babagan penipuan lan phishingnggunakake pandhuan iki. Salajengipun, sampeyan uga bisa ngamanake tata cara perbankan lan uga klien sampeyan kanthi nambah sawetarangukur keamanan internet ing situs web panjenengan.

November 28, 2017
Luwih Apik Saka Bank Phishers? Mundhut Kanggo Panuntun Saka Semalt
Reply