Back to Question Center
0

Kabeh Situs wis nggawa kanthi iklan kaya: Tanggung Jawab Situs

1 answers:

Michael Brown, Manager Sukses Semalt , pracaya yen tingkat konversi minangka kunci kanggo sukses bisnis online.

Narik pengunjung menyang situs web ora cukup amarga mung nggenepi siji gol, yaiku kanggo narik minat konsumen. Padha kudu kanthi tundhuk kanggo nggawe tuku, kang minangka konversi apa wae. Nanging, supaya wong bisa ngonversi ora gampang. Teks ing ngisor iki nemtokake sawetara perkiraan penting kanggo prinsip konversi sing bisa digunakake dening bisnis.

Kacepetan

Pelanggan ora duwe wektu akeh sampah saiki - cursos para fotógrafos. Antarane urip sibuk lan obsesi ing tablet lan Smartphone, padha butuh "versi kaping telung nomer" kanggo kabeh sing dikarepake. Yen pelanggan ninggalaken situs web bisnis lan kaca-kaca sing wis suwe ditanggepi, utawa ora diwenehake, mesthine bakal ninggalake situs web kasebut kanthi cepet. Iku penting banget kanggo wong-wong mau duwe iman marang produk saka perusahaan sing ora njupuk wektu kanggo nambah pengalaman kanthi nambah kacepetan situs web. CXL.com mbuktikake konsep iki ing artikel sing nyatakake yen 57% pelanggan tetep ing situs maksimal telung detik sadurunge mutusake ninggalake.

Kesederhanaan

Kaya prinsip sadurunge, wong ora duwe wektu cukup kanggo nampilake presentasi sing dawa lan ditarik. Padha mung kepengin weruh apa dhasare kanggo wong-wong mau..Ora ateges bisnis ora bisa nglipur wong-wong mau. Iku mung tegese kudu ngindhari spiels dawa sing potensial ilang arti. Informasi lurus wis luwih akeh konversi. Malah nalika nggunakake data amba, pemasar kudu ngelingi kanggo ngeculake bab kasebut dadi luwih cilik lan bisa diertekake.

Fokus Laser karo CTA

Supaya adoh, kabeh prinsip kasebut kudu nulak dhasar. Malah minangka bisnis ngoptimalake isi kanggo mesthekake kacepetan lan kesederhanaan, uga perlu kanggo njaluk Advertisement. Minangka pemasar, iku ngalahake logika yen wong ngarepake pengunjung ngowahi tanpa njaluk nglakoni. Ing bab iki, panggilan-kanggo-tindakan sing jelas lan ringkih kanggo kaca kebangkrutan kudu cukup. Ironis, sawetara tombol CTA, disusun kanthi strategis ing kaca-kaca beda ing situs, kurang cenderung nambah tarif konversi. CTA siji, cekap lan cekak cukup.

Ngenali lan nganalisis Pemirsa Target

Sadurunge nindakake apa-apa, para panitia kudu nyinaoni babagan bisnis sing pengin dikonversi, pemirsa sing dituju lan demografi target. Ora ana titik nemplek informasi sacara hambur ing situs web tanpa arah sing jelas. Sawise riset rampung, tim marketing bisa nyetel kabeh konten ing copywriting, media sosial, blogging, lan kabeh rencana marketing kanggo nggambarake kabutuhan klompok sasaran. Kanthi mengkono, misale jek para pelanggan sing niat mburi isi isi kasebut kanthi khusus ngarahke nyedhiyakake solusi kanggo masalah kasebut. Ing tembung, ora ana prakara sing dadi penonton, ora ana sing seneng mbuang wektu.

Ngilangi Pesen Pesen

Sawise ngenali pamirsa target, pemasar kudu netepake yen isi sing diwenehake khusus kanggo syarat. Nyuwun sewu, kabeh kudu metu maneh karo merek. Salihe astray negatesake kapercayan lan kapercayan sing nyebabake mundhut pelanggan amarga padha tetep setya marang merek sing tetep janji.

Kesimpulan

Konversi kasebut minangka sukses bisnis, manawa prinsip-prinsip kasebut njamin bakal dadi prospek menyang klien.

November 28, 2017