Back to Question Center
0

Hacking & Keamanan Web - Masalah-masalah penting saka Semalt

1 answers:

Hacking dadi kahanan umum madhep paling akeh kedhaftar internet dina iki. Kanggo wong sing duwesitus web e-commerce, tetep adoh saka peretas minangka salah sijine cara sing paling apik kanggo njamin keamanan situs sampeyan. Nanging, kita gagal nemtokake faktor kasebuting pikiran nalika nggawe rencana kanggo desain web kita. Paling laku e-commerce utama ing teknik marketing online kayata Search EngineOptimasi (SEO) uga minangka strategi pemasaran isi. Nanging, penting kanggo nyakup sawetara fitur desain kanggo ngotomatisasikeamanan marang peretas. Ukuran kasebut bisa njamin keamanan sawetara pengunjung nalika lagi nelusur situs web.

Andrew Dyhan, Customer Success Manager of Semalt ,nemtokake sawetara cara nyusup lan cara kanggo ngatasi masalah kasebut.

Ora ana kahanan sing ngetokake rencana peluru kanggo njamin stabilitas asitus. Nanging, ana sawetara langkah sing bisa ditindakake wong lan nggawe kabeh proses aman. Sawetara cara iki kalebu:

  • Tembung sandhi

Nggunakake sandhi kuwat penting. Sampeyan bisa nyegah hacker entuk akses menyangsitus web sampeyan kanthi nggunakake sandhi sing aman. Tembung sandhi kaya 12345 lan jeneng-jeneng bocah bisa mbentuk sawetara saran panangkapan wongkanthi niat sing gerah. Akibaté, iku penting kanggo nggunakake sandhi sing meh ora bisa ditebak..Ngganti tembung sandhi kanthi rutinbisa nggawe langkah perlindungan ekstra ing situs web, nambah keamanan sing nyata. Ing test liyane, siji bisa nggunakake tembung amangenerator kanggo nggawe safety sing kuat.

  • Gunakake HTTPS

Sawetara cara hacking umum mbutuhake HTTPS prasaja kanggo mbungkus. Teks liyanéTransfer Protocol Secure mbisakake ijol-ijolan aman informasi antarane server web lan browser. Cara iki nawakake lapisan keamanan unikHacks sing prasaja lan spoofs ora bisa nembus. Serangan tipikal sing bisa dikendhalake nggunakake HTTPS kalebu Script Situs Pisan uga SQLinjeksi. Techniques iki nggunakake kerentanan kode situs web uga jinis server.

  • Spam lan Phishing

Spammers yaiku wong-wong sing ngirim akeh pesen otomatis lan email sing ora ditrimakorban. Motif konco macem-macem serangan iki biasane ora jelas, ngekspos akeh wong menyang tangan peretas. Akeh internet penipuandumadi kanthi bantuan saka spammer. Sampeyan bisa ngalih menyang server email aman kanggo entuk akeh pangreksan marang email spam utama. Ing liyanekasus, sampeyan bisa nyegah serangan saka pesen kasebut kanthi nggunakake filter spam majeng.

Kesimpulan

Internet nduwe wong nglakoni kabeh samubarang owah-owahan. Iku apik kanggo nggawe macem-macemsetelan nalika ngrancang website sampeyan. Peretas nganggo kerentanan sing saiki ana ing kode situs uga serverdhewe. Keamanan situs web lan wong-wong sing nggunakake aplikasi kasebut gumantung marang efektifitas metode anti-hacking. MinangkaAsile, penting kanggo saben pengusaha kanggo nglindhungi kesejahteraan lan keamanan panggunaan internet ing situs web. Pandhuan iki nduweni sawetaraTechniques dhasar sing bisa nggawe situs sampeyan entuk akeh kaluwihan. Sampeyan bisa nggawe sawetara panyesuaian lan ningkatake keamananSitus sampeyan banget.

November 28, 2017
Hacking & Keamanan Web - Masalah-masalah penting saka Semalt
Reply